Interpreta de muzică Mihaela Andrei are o fetiță adorabilă, pe nume Andreea, care în curând va împlini doi anișori. Micuța are o legătură specială cu părinții săi, viața cărora a prins contur odată cu apariția noului membru în familie. 

Mihaela și Ștefan afirmă că datorită fiicei lor au început să privească viața cu alți ochi și, fără îndoială, Andreea este cea mai mare sursă de fericire pentru ei.

„Andreea pentru noi este totul, anume ea ne-a făcut mai fericiți, mai împliniți!”, mărturisește cântăreața.

mamaplus

Ștefan, în calitate de tată, îi oferă fiicei sale tot ce-și dorește numai pentru a o vedea zâmbind. Andreea este un copil crescut în dragoste și armonie, întrucât cei doi soți au planificat venirea sa pe lume și au așteptat-o cu mare nerăbdare.

„A fost o sarcină planificată, iar Andreea - un copil mult dorit! Atât eu, cât și soțul meu dorim să-i cultivăm fetiței noastre cele mai frumoase calități, așa cum au făcut-o și părinții noștri.”, spune interpreta.

mamaplus

Pe final de discuție, am provocat-o pe Mihaela să enumere 10 sfaturi importante pentru micuța ei, care, atunci când va crește, să țină cont de ele: 

1. Să fie OM cu toată lumea, indiferent ce funcție sau ce statut va avea. 

2. Să fie calculată! Să nu ia decizii în grabă, să analizeze și să se gândească bine până a hotărî ceva. Se-ntâmplă deseori, pe fugă, să decidem și-apoi să ne dăm seama că am greșit făcând acest lucru. 

3. Să fie sociabilă și să comunice cu toți, indiferent de situație.

4. Să muncească din timpul școlii, pentru că asta o va ajuta să se dezvolte multilateral. 

5. Sa învețe și iar să învețe! Aici nu mă refer doar la a face o facultate, însă și la faptul de a învăța încontinuu din tot ce-i va oferi viața.

6. Să-și trăiască viața cu-adevărat! Vreau ca Andreea să aibă relații reale cu oamenii, și nu legături virtuale, în social media. Viața este sub soare, nu sub lumina ecranelor!

mamaplus

7. Să fie o femeie puternică, să se descurce în orice situație oriunde și oricând.

8. Să aibă grijă de ea! Și nu doar de aspectul fizic, pielea și silueta ei, ci și de o minte deschisă.

9. Să iubească viața, întrucât e doar una și trebuie trăită la maximum. 

10. Să păstreze valorile și tradițiile poporului nostru.

mamaplus