Și-a dorit să aducă cunoscutele căciulițe de Elf în Moldova și a reușit! Xenia este mama a trei copii, care după cea de-a 3-a naștere, și-a redescoperit pasiunea pentru croșetă. Meșterița creează căciuli de spiriduș pufoase, călduroase și colorate, numai bune de purtat în sezonul rece.

mamaplus

Când și cum ți-ai descoperit pasiunea pentru croșetă?

După ce am devenit mamă pentru a treia oară, am văzut pe internet niște căciulițe tare drăguțe de Elf. Mi-au plăcut foarte mult și am decis să le caut pentru copiii mei, însă, din păcate, în Moldova nu existau astfel de căciulițe. Am încercat să fac o comandă în Rusia, dar din cauza pandemiei era complicat, așa că mi-am amintim că și eu pot tricota. Astfel a apărut prima căciuliță.

Unde ai învățat această îndeletnicire?

Am învățat să tricotez la școală, profesorul a reușit să-mi insufle dragostea pentru produsele lucrate manual, la crearea cărora se depune mult suflet.

În cele din urmă, această îndeletnicire a început să-mi ocupe tot timpul liber, s-a transformat într-un hobby care îmi aduce plăcere. Sunt atât de fericită că am reușit să aduc căciulițele de spiriduș și în Moldova.

mamaplus

Ce tip de fire folosești la realizarea căciulilor?

Căciulile sunt realizate din cea mai moale lână merino, țin cald și sunt perfecte pentru pielea delicată a copiilor. Le fac ca pentru propriii copii.

Ce piese croșetate putem găsi în atelierul tău?

Acum tricotez căciuli de spiriduș de orice culoare și gulerașe în set. De asemenea, creez căciuli pufoase de mohair pentru femei.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Clienții pot vedea toate lucrările, inclusiv pentru a se inspira, pe pagina de Instagram: elfy.md. Îmi puteți scrie un mesaj cu vârsta copilului, culoarea căciulii  și în câteva zile veți primi comanda.

Cu ce piese croșetate planifici să-ți mai surprinzi clienții?

În următorul sezon toamnă-iarnă, planific să creez un nou model de căciuli fabuloase cu cozi alungite, cu o compoziție diferită de fire.

mamaplus