mamaplus

Vrei să-ți scoți ținuta din anonimat? O poți face cu ajutorul broșelor deosebite create de Olga Prepelița

-
//
19.07.2021

Fie că vrei să te deosebești în mulțime cu ajutorul unor accesorii stilate, fie că ești în căutarea unui cadou pentru o femeie dragă din viața ta, broșele Olgăi Prepelița sunt alegerea perfectă. Accesoriile meșteriței sunt unice, inedite, ecologice, realizate cu multă dragoste și migală. Află-i povestea din interviul de mai jos și nu ezita să procuri un accesoriu stilat, care-ți va înfrumuseța ținutele mult timp de acum încolo!

mamaplus

De cât timp faci broșe? Cum a început totul?

Broșele sunt meșterite manual, din lână naturală și fermoar, sunt unice pe piață + absolut eco. Eu mereu am creat ceva, dar această idee de a confecționa broșe handmade mi-a apărut recent, acum 5 luni.

De unde te inspiri?

Sursa mea de inspirație este însăși lâna, este un material ușor de manevrat. Aș mai putea spune fermoarul, care pare un material dur, în același timp plin de grație și eleganță.

Eu iubesc natura, libertatea, tot ce e frumos și creat de Marele Creator, de aceea anume acolo găsesc motiv de inspirație.

Care sunt prețurile broșelor realizate de tine?

Prețurile diferă, în funcție de mărime, seturile sunt mai scumpe, începând de la 300 de lei.

Care a fost cea mai neobișnuită comandă pe care ai făcut-o până acum?

Cea mai neobișnuită comandă realizată până acum a fost un ou prăjit și să știți că această lucrare a avut un succes enorm pe parcurs.

mamaplus

În ce țări au ajuns creațiile tale?

Să fiu sinceră, broșele mele sunt solicitate și apreciate mai mult peste hotarele țării. Multe dintre ele au ajuns în Italia, dar și în alte țări, precum: Polonia, Franța, Suedia, Germania, Rusia, România.

Unde îți pot găsi potențialii clienți lucrările?

La început, clienți mi-au fost prietenii, cunoscuții, după m-am gândit la o pagină pe Instagram, Facebook, Etsy, Pinterest.

Cu ce accesorii planifici să-ți mărești colecția în viitor?

Sigur nu pot rămâne și chiar nu-mi doresc să confecționez doar broșe, chiar zilele trecute m-am gândit să meșteresc și cercei, ca să pot vinde seturi de accesorii. Am încercat și sunt mulțumită de rezultat (sunteți primii care vedeți broșa și cerceii). Aș mai dori să creez accesorii originale pentru păr. Sunt sigură că pe viitor accesoriile mele se vor mai schimba, fiindcă am multe planuri și idei interesante.

mamaplus