Viorica își vede visul cu ochii, după ce acum 2 ani a început să creeze hăinuțe pentru copii. La început a schițat piese vestimentare pentru fetițele sale, iar acum coase cu plăcere pentru toate domnițele cochete. Are multe planuri pentru viitor, iar cel care o susține necondiționat  și o îndeamnă să-și realizeze visele este soțul ei.

mamaplus

Când ai început să creezi haine pentru cei mici și de unde vine această pasiune?

Am început sa creez hăinuțe pentru copii cu aproximativ 2 ani în urmă. De ce? Am 2 fetițe minunate și voiam ceva deosebit și calitativ. Am zis să încep să le schițez singură, deși nu am studii în domeniu.

Cum ai putea caracteriza colecțiile tale de rochițe?

Vara aceasta am lansat prima colecție și am numit-o "Păpădie Dulce Copilărie". Am ales stofe naturale, precum in, bumbac și am brodat pe ele păpădii. Acum am folosit nuanțe liniștite, culoarea preferată a clienților fiind roz pal, dar eu ador nuanțele mai aprinse și printurile florale.

mamaplus

Te-ai gândit să creezi și pentru maturi? Sau seturi mamă-fiică?

Da, cu siguranță voi crea și ținute pentru maturi. Mi-aș dori să realizez haine plus-size, deoarece femeile mai plinuțe nu-și pot găsi ținute frumoase în Moldova.

Dacă vor fi solicitări, voi crea și seturi mamă-fiică, însă acum mă axez doar pe hăinuțe pentru copii.

Cât de accesibile sunt prețurile ținutelor?

Prețurile sunt accesibile, dar variază foarte mult în funcție de modelul ținutei. Cu siguranță, hainele brodate manual sunt mai scumpe, deoarece este o îndeletnicire foarte migăloasă și ia mult timp.

De ce surprize vom avea parte în viitorul apropiat de la tine?

Planific să creez uniforme școlare în stil vintage, dar și alte ținute deosebite. Sper să-mi măresc afacerea, dar până atunci vreau să studiez mai profund croitoria și designul vestimentar.

mamaplus