Ți-ai dori să porți în păr o afirmație ce te caracterizează? Dar floarea preferată? Dacă răspunsul tău este “da”, atunci apelează cu încredere la Tatiana Cucu. Meșterița creează fundițe personalizate, pe care-ți bordează mesajul dorit sau orice altă idee de-a ta!

mamaplus

De cât timp faci accesorii? Cum a început totul?

Am început să creez fundițe în luna decembrie a anului 2020. Totul a fost ceva spontan. Din dorința de a avea o fundiță deosebită și unică, am decis să mi-o creez singură. Pe parcurs, mi-a venit ideea de a face fundițe și pentru prietenele mele, iar mai apoi pentru oamenii din jur, care iubesc accesoriile create manual. În decurs de 2 luni, am pregătit în jur de 20 de fundițe, am realizat poze, am creat pagină pentru Instagram și astfel, în februarie 2021, a început o experiență nouă pentru mine.

Ce tehnică folosești?

Tehnicile pe care le folosesc sunt diverse. Iubesc să nu mă conduc strict după o schemă. Când brodez - încerc să combin culorile, ideile și afirmațiile, fiind condusă de inspirație.

mamaplus

De unde te inspiri?

Inspirația vine din interiorul și din jurul meu: din natură, din oameni, din locuri și experiențe.

De cât timp ai nevoie pentru a realiza o fundiță brodată manual?

Crearea unei fundițe are loc în 1-3 zile, eu având un program plin de activități. Dar variază în timp, în funcție de modelul ales și complexitatea lui.

Care sunt prețurile, în medie, ale accesoriilor realizate de tine?

Prețurile încep de la 100 de lei și sunt stabilite în conformitate cu modelul și broderia aleasă.

mamaplus

Care a fost cea mai neobișnuită comandă pe care ai făcut-o până acum?

Eu cred că cele mai neobișnuite fundițe au fost create pentru prietenele mele. Am brodat pe acestea cuvinte, afirmații, ce le caracterizează sau au o încărcătură puternică pentru ele.

Unde îți pot găsi potențialii clienți lucrările?

Toate lucrările pe care le creez, le postez pe pagina de Instagram: Tiana's Soul și pe pagina de Facebook: Tatiana Cucu.

Cu ce accesorii planifici să-ți extinzi colecția?

Am câteva idei de accesorii pentru păr, dar până atunci aș vrea să mai creez fundițe: diverse, personalizate, unice, cu afirmații și energie pozitivă.

Sursa: Mamaplus.MD