mamaplus

Dina David, creatoarea celor mai drăgălași iepurași croșetați. Admiră-i colecția de jucării!

-
//
20.03.2020

Când iubești ceea ce faci, rezultatele frumoase ale muncii tale nu întârzie să apară. Dina David are o pasiune pentru croșetă, iar jucăriile create de ea sunt apreciate de sute de oameni. Dacă-ți dorești să surprinzi un copil, dăruiește-i o jucărie împletită, realizată cu multă dragoste și dăruire.

mamaplus

Când ai început să realizezi jucării?

Acum un an, fiind în căutarea unui post de muncă după concediul de maternitate. Cu toate că în clasele gimnaziale nu iubeam deloc ața, acul și croșetele, acum nu mă pot despărți de ele.

Care este sursa ta de inspirație?

La început, mă inspiram de pe Youtube și de la o femeie, care m-a îndrumat. Apoi, am început să procur scheme de la meșterițele de peste hotare.

Ce lucrări mai putem găsi în portofoliul tău?

Am reușit să adun în colecția mea plapume pentru copii și jucării: zornăitoare, iepurași, ursuleți și albinuțe. Urmează noi pufoșenii pe placul celor mici.

Care este jucăria pe care ai realizat-o cel mai greu și de ce?

A fost o jucărie iepuraș, la care am lucrat vreo 5 zile. Avea urechi lungi și era cu rochiță. Dar cel mai complicat în crearea unei jucării este asamblarea: părțile corpului să fie simetrice și cel mai important "mimica feței" să aibă farmec.

mamaplus

De ce părinții ar trebui să aleagă jucăriile hand-made create de tine?

Toate jucăriile sunt frumoase, dar cele hand-made sunt deosebite, unice, antialergice și ușor de întreținut.

Le realizezi după propriile idei sau și la comandă, după preferințele clienților?

Lucrările sunt croșetate după o anumită schemă, dar pe parcurs mai fac mici modificări, fie din proprie inițiativă sau la dorința cumpărătorului.

Care sunt prețurile jucăriilor?

Prețurile sunt stabilite în funcție de cât material se consumă și cât de complicată este lucrarea. Prețul începe de la 150 de lei pînă la 450 de lei.

Cine sunt clienții tăi?

Sunt cei care iubesc frumosul, cei care oferă o șansă la viață artei. Și, sigur, cei care vor să dăruiască o jucărie mai deosebită, pentru a primi în schimb un zâmbet sincer de copil.

mamaplus

Unde te găsesc potențialii clienți?

Îi aștept cu mare drag pe pagina de Instagram: @david_s.gift.

Cu ce lucrări planifici să-ți mărești colecția?

Urmează noi pufoșenii frumoase. Și pentru că încurajările și susținerea oamenilor mă motivează, voi continua să dezvolt acest hobby!

Cu ce te-ai ocupat până la descoperirea acestei pasiuni?

Până a descoperi ce pot să fac cu o croșetă și o bobină de ață, am lucrat în domeniul frumuseții, însă la un moment dat am simțit că nu e ceea ce-mi doresc și am renunțat.

Toate meseriile necesită dragoste, implicare, dăruire de sine și răbdare. Dar pentru roade, trebuie să ne placă ceea ce facem.

mamaplus