Vrei să oferi o pată de culoare ținutelor tale de zi cu zi? Soluția e simplă, ia-ți o geantă tricotată de la Elena Boțan. Fie că-ți plac poșetele mici și cochete, fie că le preferi pe cele mari și versatile, toate acestea pot fi găsite în atelierul meșteriței. Iar pe lângă genți, femeia împletește și alte produse pentru casă, care pot fi pe placul tău.

mamaplus

Când și cum ți-ai descoperit pasiunea pentru croșetă?

Totul a început în 2018, mi-am dorit foarte mult să schimb ceva în viața mea și apoi am văzut o geantă tricotată pe Instagram. Atunci m-am gândit, de ce să nu încerc și eu.

Am început să urmăresc o mulțime de masterclass-uri pe YouTube. Și știi, a fost dragoste încă de la prima împletitură. Tricotam și nu mă puteam opri.

Când s-a născut copilașul meu iubit, timpul era tot mai limitat și am făcut o pauză de 2 ani. Noaptea, însă, revedeam deseori paginile persoanelor care tricotau, noile modele de genți și din ce în ce mai des mă gândeam că vreau să mă realizez în această direcție.

Care este sursa ta de inspirație?

Cum am mai zis, sursa de inspirație este bebelușul meu. Și, desigur, reacția urmăritorilor mei, sunt întotdeauna foarte emoționată și îngrijorată în același timp înainte de publicarea unui nou model.

Ce produse tricotate putem găsi în atelierul tău?

În atelierul meu puteți găsi o gamă largă de produse tricotate, cu excepția hainelor. Împletesc genți, papuci de cameră, accesorii pentru bucatătărie, coșuri pentru depozitare, etc.

mamaplus

Cât timp îți ia să faci o geantă cap-coadă și cât costă?

Timpul necesar pentru a crea o geantă este diferit, depinde de mărimea produsului și de numărul de comenzi. Prețul depinde, de asemenea, de dimensiune, furniture și, bineînțeles, de model.

Cine te-a susținut de la început și a crezut în ideile tale?

Am parte de tot sprijinul din partea soțului meu, el a crezut întotdeauna în mine și spune că am talent (cred că nu există o limită a perfecțiunii și încă am ce învăța) și bineînțeles fiul meu, pentru care le mulțumesc.

Cum pot face o comandă potențialele cliente?

În ceea ce privește plasarea unei comenzi, totul este simplu, prin intermediul paginii mele de Instagram: simply_crochet.md.