Gențile croșetate ocupă tot mai mult loc în garderobele fashionistelor. Majoritatea tinerelor pasionate de modă au cel puțin câte o poșetă împletită, pe care o combină la orice ținută din șifonier. Dacă-ți dorești și tu una, să știi că meșterița Anastasia Moraru creează diverse modele, într-o gamă variată de culori, potrivite pentru gustul și buzunarul fiecărei femei.

mamaplus

Când și cum ți-ai descoperit pasiunea pentru croșetă?

Sarcina este cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei. Și anume în această perioadă, mii de mame se redescoperă, le vin idei frumoase, iar eu sunt una dintre ele. Probabil hormonii sunt de vină. Aveam foarte mult timp și căutam cu ce să mă ocup.

Am văzut o postare pe Instagram cu gentuțe croșetate, erau atât de frumoase încât am vrut să procur una, dar mi-am zis: de ce să nu încerc să mi-o creez singură… așa am și făcut.

Cum ai învățat această îndeletnicire?

M-am învățat singură, participând la lecțiile online de pe YouTube. În plus, căutam și din alte surse cele mai interesante modele și încercam să le reproduc.

Care este sursa ta de inspirație?

Sursa mea de inspirație vine de pe rețelele de socializare, unde își prezintă lucrările și alte meșterite, unele dintre ele creează adevărate opere de artă. Caut în fiecare zi modele noi, pe care pot să le realizez, pentru a avea mereu cele mai frumoase creații pentru clientele mele.

mamaplus

Cât timp îți ia să faci o geantă cap-coadă și cât costă aceasta? 

Timpul de realizare depinde în mare parte de dispoziția celui mai important omuleț din familia noastră. De obicei, în 2 zile mă străduiesc să le realizez.

Prețurile variază între 500 și 600 de lei, în funcție de model.

De ce femeile ar trebui să aleagă gențile croșetate de tine?

Poate pentru că într-adevăr depun tot sufletul în fiecare gentuță croșetată.  Folosesc accesorii și materiale de cea mai înaltă calitate, sunt atentă la detalii și încerc să personalizez fiecare model după gusturile fiecărei cliente, ca la final să avem rezultatul dorit.

Care sunt cele mai solicitate modele si culori?

Cele mai solicitate culori sunt verde închis si roșu, într-adevăr arată foarte frumos și pot fi purtate la orice ținută. Dacă ar fi să vorbim despre cel mai dorit model, acesta se numește “Zefir”.

Cu ce modele planifici să-ți mărești colecția?      

La moment mă inspir din creațiile modelierilor de peste hotare și încerc să creez un model individual, ceva deosebit, potrivit pentru sezonul cald. Sper să îmi îndeplinesc dorința.

Cine te-a susținut de la început și ai vrea să-i mulțumești pentru asta?

Cel care m-a susținut de la început și continuă să o facă este soțul meu. Aș vrea să-i spun un mare mulțumesc pentru încredere, răbdare și susținere.

Cum pot face o comandă potențialele cliente?

Potențialele cliente pot face comanda prin intermediul paginii mele de Instagram sau Facebook. Alegeți modelul, culoarea dorită și vă ajut cu mare drag!

mamaplus