Stela Șchiopu creează accesorii de mai mulți ani, însă abia acum câteva luni a prins la curaj să le prezinte publicului larg. Meșterița are o colecție mare de accesorii, în special pentru păr, potrivite pentru tinerele cochete, care-și doresc o pată de culoare în ținutele lor.

mamaplus

De cât timp faci accesorii? Cum a început totul?

Meșteresc accesorii de vreo 6 ani, inițial le făceam pentru mine și drept cadou pentru cei dragi. Am început să le vând din luna decembrie a anului 2019, deci de puțin timp. Prietenele și familia mereu îmi spuneau să încep să le comercializez, pentru că sunt foarte frumoase și la mare căutare. Într-un sfârșit, am decis să deschid un magazin online,  iar acum sunt încântată că pot face fericite atâtea femei care-și doresc să iasă din anonimat prin intermediul accesoriilor deosebite. 

Ce accesorii putem găsi în atelierul tău?

Am create mai multe accesorii, în diverse culori, unele mai strălucitoare, pentru ocazii special, altele mai simple, pentru fiecare zi. De la cercuri și cercei până la brățări, agrafe, pieptănașe și broșe.

mamaplus

De unde te inspiri? Ții cont de tendințe?

Îmi place să creez accesorii pe care știu că le-aș purta și eu, deci fac ceea ce îmi bucură mie, în primul rând, ochii. Mă inspir și din tendințele internaționale, dar iau în calcul și preferințele clientelor mele.

Care sunt prețurile accesoriilor realizate de tine?

Prețurile accesoriilor variază între 70 și 500 de lei, în funcție de modelul, complexitatea, materia primă și timpul pe care îl acord.

mamaplus

Unde îți pot găsi potențialii clienți lucrările?

Femeile care-și doresc accesorii stilate, îmi pot da un follow pe pagina de Instagram @stelaschiopu.accessories, acolo unde public toate lucrările mele.

Ce lucrări mai urmează să realizezi?

Am multe planuri și idei de realizat. Abia aștept să vă arăt modelele pe care le pregătesc pentru vară, în special pentru mirese.

mamaplus