Thumbnail
mamaplus

Marcela Barbos, despre maternitate: ”Singurul lucru la care visez este să dorm”

-
//
18.04.2022

În cea mai nouă ediție a emisiunii Mama Mia, facem cunoștință cu Marcela Barbos, interpretă și mămica unui băiețel drăgălaș pe nume Amir. Este feblețea ei și cel care îi dă un imbold să iubească și mai mult viața. Călătorește mult și arată mereu ca scoasă din cutie. Muzica îi înalță sufletul și îi oferă acea stare de bine.

În cadrul emisiunii, Marcela ne-a dezvăluit dacă prima ei sarcină a fost una planificată sau nu și cum a aflat, chiar de ziua ei, că era infectată cu COVID-19. De asemenea, artista ne-a spus ce părere are despre prezența soțului la naștere și ne-a mărturisit cu multă sinceritate ce impact a avut asupra ei lipsa tatălui.

Tot în această ediție, medicul igienist Maria-Victoria Racu ne-a povestit la ce ar trebui să fim atenți atunci când alegem jucării pentru copiii de până la un an. Totodată, psihologul Veronica Cumpănă vorbește despre viața de după naștere: ce așteptări ar trebui să aibă tânăra mămică.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Tommee Tippee Moldova,  cel mai popular brand de produse pentru copii din Marea Britanie acum și în Republica Moldova.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Hipp Moldova

Thumbnail
Thumbnail