mamaplus

Ionela Covali: ”Am ales să nasc prin cezariană pentru că îmi era frică de nașterea naturală”

-
//
29.11.2021

În noua ediție a emisiunii Mama Mia poți afla o mulțime de lucruri interesante despre interpreta Ionela Covali, care a devenit recent mămică și trăieşte bucuriile maternității prin prisma valorilor frumoase pe care le-a moștenit de la părinți.

În această emisiune, Ionela dezvăluie cum a reușit să ascundă burtica de gravidă până în luna a șaptea, de ce nu și-a dorit să nască natural și a optat pentru cezariană, de ce a refuzat soțul ei să asiste la naștere, preferând să o susțină la telefon și ce experiență a avut cu alăptarea la sân.

Tot în această ediție Mama Mia, medicul pediatru Rodica Eremciuc povestește despre cele mai frecvente afecțiuni la copiii de până la 3 ani și despre metode de profilaxie și acordare a primului ajutor la domiciliu. Totodată, consultanta în alăptare Alina Șmurun explică detaliat de ce este nevoie de o pompă de sân și cum să o alegem corect.

Sponsorul general al emisiunii – Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova