Thumbnail
mamaplus

Diamanta Paterău, mamă cu două fete: „Avem o luptă continuă cu gelozia”

-
//
06.04.2020
mamaplus

În cea mai recentă ediție a emisiunii Mama Mia aveți ocazia să o redescoperiți pe interpreta de muzică populară Diamanta Paterău. Are două fetițe minunate, cărora le oferă o educație aleasă. Maternitatea nu este un impediment în meseria Diamantei, ba dimpotrivă, ea continuă să-și bucure publicul drag cu melodiile sale în pofida tuturor responsabilităților zilnice pe care le are.

În cadrul emisiunii Mama Mia, Diamanta a explicat pe larg de ce a schimbat grădinița privată în favoarea unei instituții preșcolare de stat și, de asemenea, interpreta a mărturisit detalii despre cum luptă familia ei cu gelozia fiicei mai mari încă din momentul în care s-a născut cel de-al doilea copil.

Totodată, psihologul Daniela Popa vine cu recomandări prețioase despre cum să faceți față momentului dificil în care copilul se arată afectat de apariția în familie a unui frățior sau a unei surioare, iar pediatrul Silvia Leșco explică ce trebuie să luați în calcul atunci când alegeți un biberon potrivit pentru bebeluș.

Bineînțeles, așa cum v-am obișnuit, Fitness Mama Ina Chișlaru vine în ajutorul celor care se antrenează acasă și prezintă 3 exerciții pentru umeri cu efecte impresionante.

Sponsorul general al emisiunii – Tommee Tippee Moldova, cel mai popular brand de produse pentru copii, lansat în Marea Britanie.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Hipp Moldova

Thumbnail
Thumbnail