mamaplus

Alina Andronache – o mamă feministă cu un soț ortodox, care își educă cei 3 copii cu dragoste și înțelegere

-
//
14.09.2020
mamaplus

Alina Andronache - cea care a dat start unui sezon al emisiunii Mama Mia. Este membra Platformei pentru Egalitate de gen, reprezentanta Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare și autoarea Vlogului unei Mame Feministe. Eroina acestei ediții luptă cu multă hotărâre pentru drepturile și libertatea oamenilor de același gen ca și ea.

Activista este căsătorită cu teologul Ion Andronache, autor al vlogului cu propriul nume și tată aflat în concediu paternal, alături de care își crește cei trei copii cu dragoste, înțelegere și înțelepciune.

În această ediție, Alina a vorbit pe larg despre coexistența feminismului și ortodoxiei în familia ei, cele mai frecvente stereotipuri legate de educația copiilor în funcție de sex, dar și cum a fost experiența personală privind sarcina, nașterea, alimentația și îngrijirea picilor săi.

Pe parcursul emisiunii, medicii obstetricieni-ginecologi din cadrul clinicii Medpark vin cu sfaturi prețioase în ceea ce privește efectuarea ecografiilor în perioada de sarcină.

Pe final, pediatrul Oxana Turcu oferă sfaturi bune de urmat tuturor mămicilor în legătură cu introducerea gustărilor sănătoase în meniul bebelușilor.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova