Rareori întâlnești o persoană care să iubească sportul ca ea. A practicat dansurile sportive de la 5 ani, iar acum muncește în sala de forță de 4-5 ori pe săptămână. Pentru Inesa Voscoboinic, sportul și alimentația rațională fac parte din stilul ei de viață, iar asta îi asigură și o siluetă de la care nu-ți poți lua ochii.

Marea pasiune a Inesei Voscoboinic

 De cât timp faci sport?

Practic sportul de la vârsta de 5 ani, când mama m-a adus la dansuri sportive! În scurt timp, dansul a început să ocupe o bună parte a vieții mele. Cred că sportul de performanță a avut mai multe efecte pozitive în dezvoltarea mea. Practicarea acestuia mi-a insuflat nu doar dragostea către activități fizice și modul sănătos de viață, dar și spiritul competițional, motivația de a deveni cea mai bună.

 De ce ai renunțat la dansurile sportive?

Am lăsat sportul de performanță o dată ce am ajuns să lucrez la televiziune, acum 8 ani, pentru că nu-mi mai ajungea timp. În schimb, pasiunea mea pentru activități fizice, dar și motivația de a arăta mereu bine s-au păstrat.

Marea pasiune a Inesei Voscoboinic

 De câte ori pe săptămână mergi la sală și ce tipuri de sport practici?

Acum merg la sala de forță de 4-5 ori pe săptămână, iar odată ce se încălzește afară revin și la antrenamente cardio în aer liber. Nu renunț niciodată la antrenamentele de stretching, care mă ajută să-mi păstrez elasticitatea corpului.

 Ești mulțumită de silueta pe care o ai acum?

Sunt foarte mulțumită de felul în care arăt, dar trebuie să recunosc faptul că lucrez foarte mult asupra acestui aspect. Mă consider o norocoasă pentru că sunt o mare iubitoare a sportului și atunci mi se dă mult mai ușor decât femeilor care îl displac și totuși îl practică pentru a-și menține silueta frumoasă.

Marea pasiune a Inesei Voscoboinic

 Combini activitatea fizică cu un regim alimentar adecvat?

Consider că alimentația reprezintă un factor important de sănătate. Nu sunt adepta dietelor severe și de scurtă durată. Cred că activitatea fizică și alimentația echilibrată trebuie să reprezinte un mod de viață, și nu ar trebui să recurgem la ele doar atunci când vrem urgent să scăpăm de câteva kilograme în plus, pentru că se apropie sezonul estival.

 Un mesaj motivațional pentru toți cei care amână orele de sport de la o zi la alta...?

Alegeți sportul care vi se potrivește și combinați-l cu un regim de viață echilibrat, iubiti-vă corpul, aveți grijă de el și nu tindeți spre anumite standarde de frumusețe, pentru că ele vor fi mereu într-o continuă schimbare.

Marea pasiune a Inesei Voscoboinic

Sursa: Mamaplus.MD