"Viața este prea scurtă, așa că începeți cu un desert"

Iulia Rodnițchi: Nu există nimic mai delicios decât un desert natural, creat cu dragoste!

Capodoperele sale culinare, de mai bine de cinci ani, îi impresionează pe cei mai sofisticați gurmanzi! Deserturile sale se caracterizează printr-o estetică incredibilă, o combinație unică de ingrediente naturale și un gust deosebit! Iulia nu caută căi ușoare, în arsenalul ei sunt doar tehnici sofisticate de lucru. Mai mult, fiecare tort creat de meșteriță este o lucrare artistică exclusivă, având în vedere temperamentul și natura clientului. Și nu conta pe producție de masă. Iulia creează doar deserturi individuale. Macarons cu umplutură dulce de caramelă sau cu brânză dor-blue sunt doar două exemple de combinații gastronomice. Și crede-mă, aceste delicii te vor cuceri pentru totdeauna. Iulia crește trei copii. Membrii familiei sale sunt singurii și cei mai buni asistenți, care o ajută ori de câte ori are nevoie. Datorită tuturor acestor factori, cel mai probabil, Iulia are succes!

Iulia Rodnițchi: Nu există nimic mai delicios decât un desert natural, creat cu dragoste!

 Când și cum a început dragostea pentru deserturi?

Mereu am iubit dulcele, ca orice copil! În vremurile sovietice, era dificil să găsești ceva delicios în magazin, așa că mama mea cocea cel mai savuros napoleon, și acum îmi amintesc că era cu o crustă de lămâie, cu smântână de casă și cu nuci prăjite! La 8 ani, deja făceam checul meu preferat cu vișină, mă inspirau deserturile mamei. Însă, dragostea pentru deserturi în forma sa actuală a izbucnit în mine după nașterea primului fiu!

Iulia Rodnițchi: Nu există nimic mai delicios decât un desert natural, creat cu dragoste!

 Cum îți exprimi această iubire?

Dragostea mea pentru deserturi este exprimată în tot, începând cu faptul că aleg doar cele mai bune ingrediente pentru a crea produse culinare, aduse parțial din alte țări, creând deserturi folosind rețete bine concepute, de autor sau aduse de la diferite stagii și punând o mulțime de energie pozitivă în fiecare prăjitură sau tort! Ei bine, dragostea mea este exprimată și prin designul desertului! Pentru mine, ar trebui să fie perfect atrăgător deasupra și incomparabil de delicios în interior!

 Orice formă de iubire ar trebui să se dezvolte. Cum se dezvoltă dragostea ta pentru capodoperele culinare? Ce inovații ai introdus în producție?

Firește, așa cum copilul crește, crește și dragostea pentru afacerea iubită, trecând la un nou nivel, se înmulțește și se extinde! Deja îmi creez propriile produse într-un atelier echipat profesionist, pun în aplicare toate procesele și normelor tehnologice! Ceea ce ieri părea fantastic, astăzi a devenit o realitate și mi-a făcut munca mai ușoară, trecând la un nivel de calitate mai înalt!

Iulia Rodnițchi: Nu există nimic mai delicios decât un desert natural, creat cu dragoste!

 Ce te inspiră să creezi capodopere dulci?

Uneori visez torturi... sau combinații neobișnuite de gust! Se întâmplă să vorbesc cu clientul despre comandă și îmi vine în minte o imagine a viitorului tort. Simt că anume acest desert va fi apreciat de persoana din fața mea, anume această combinație de gusturi o va impresiona! Este uimitor, dar prefer să am încredere în intuiție! Și sunt fericită că oamenii se întorc din nou și din nou!

Planuri și vise asociate cu dezvoltarea iubirii pentru crearea dulciurilor?

Planuri și vise sunt multe, dar nu le voi rosti cu voce tare. Voi lucra, voi crea și mă voi bucura de frumos!

Iulia Rodnițchi: Nu există nimic mai delicios decât un desert natural, creat cu dragoste!

 Ce le recomanzi și le dorești altor maeștri culinari și iubitorilor de dulce?

Iubitorilor de dulce le repet mereu: mai bine un chec sau biscuiți din 4 ingrediente decât dulciuri din magazine. Vă ia o jumătate de oră, implicați copiii în proces și gătiți un deliciu savuros pentru cei dragi!

La urma urmei, nu există nimic mai delicios decât un desert natural, creat cu dragoste!

Sursa: Mamaplus.MD