Datorită părinților, călătorește de când era în fașă. Poate de aceea Danielei Burlac îi place și acum să cutreiere lumea în lung și-n lat. Dacă o urmărești pe Instagram, ai impresia că viața ei e o continuă vacanță cu peisaje exotice, fructe aromate și păsări care te duc cu gândul la paradis. Am intrat pentru câteva minute în lumea ei, pentru a afla de unde se trage această pasiune pentru umblat brambura prin lume.

Iubirile Danielei Burlac de care nu știai până acum

 De la ce vârstă ai început să cutreieri lumea?

Am fost un copil norocos, de când aveam doar câteva luni, părinții m-au luat în Crimeea, Ialta, cunosc informația datorită pozelor din albumul de familie. Mai târziu, an de an, timp de 31 de ani am văzut marea, poate din această cauză nutresc o pasiune, o emoție, o dragoste aparte pentru mare, ape, ocean.

În copilărie am văzut țările vecine- marea din Ucraina și munții din România. În adolescență, datorită concursurilor de dansuri sportive, descopeream Bulgaria, orășelul Albena- cel mai memorabil.

În anii de studenție apăruse moda cu odihna în Turcia, apoi în Egipt.

Iubirile Danielei Burlac de care nu știai până acum

 Când ai început să simți mai intens gustul fiecărei călătorii?

Pentru că am cunoscut familia unui fotbalist brazilian în Chișinău, în 2015 am întâlnit Revelionul în Brazilia, la invitația acestuia. Acolo am reușit să scap de frica mea de avion și să prind gustul călătoriilor mai exotice, care trebuie să recunosc că te ademenesc precum un drog.

 Câte țări ai vizitat până acum?

Până acum, am vizitat peste 15 țări. Continentele pe care am pășit sunt Europa, Africa, America Centrală.

Iubirile Danielei Burlac de care nu știai până acum

 Care destinație te-a impresionat cel mai mult?

Insulele Maldive m-au impresionat cel mai mult. Te trezești cu 29 de grade la 8 dimineața și adormi tot cu 29 stabil de tot, un aer care parcă te mângâie, iar apa cristalină e caldă ca laptele, un peisaj care nu poate fi uitat... acolo e edenul pe pământ.

În Mexic, Cancun m-am îndrăgostit de ploile rapide și aerul dulce de după, fauna e una de nedescris acolo, ca și păsările parcă desenate.

Iubirile Danielei Burlac de care nu știai până acum

 Care este țara ta de suflet?

În Spania revin de fiecare dată cu aceeași dragoste.

 Unde nu ai fost, dar îți dorești tare mult să ajungi?

 Aș vrea să descopăr Australia. E următoarea pe listă.

Iubirile Danielei Burlac de care nu știai până acum

Sursa: Mamaplus.MD