mamaplus

Valeria Fainescu a dezvăluit prenumele băiețelului său la aproape două luni de la naștere

-
//
21.04.2021

Deși a trecut mai bine de o lună de la nașterea celui de-al doilea copil al său, bloggerița Valeria Fainescu și-a dorit să dea dovadă de originalitate și a dezvăluit abia ieri prenumele băiețelului său. Cu această ocazie frumoasă, tânăra mamă a publicat un filmuleț în care ne arată cum s-a desfășurat prima ședință foto a micuțului său. Imaginile au ieșit formidabile, deși unii internauți le-au criticat, spunând că ar fi un chin pentru nou-născuți.

mamaplus

Ca să nu vă ținem prea mult în suspans, vă anunțăm că băiețelul Valeriei Fainescu se numește Oscar. Reacțiile urmăritorilor bloggeriței au fost împărțite. În timp ce unii s-au bucurat să audă vestea, alții s-au supărat că prenumele nu începe cu litera V, pentru că s-ar păstra cumva tradiția familiei… Până la urmă, important este că băiețelul este perfect sănătos și le aduce părinților săi multe emoții pozitive, dar și nopți nedormite.

mamaplus

Menționăm că Valeria Fainescu a născut a doua oară în data de 7 martie 2021. Ea mai are o fiică în vârstă de un an și 11 luni care se numește Victoria.

mamaplus
mamaplus