mamaplus

Vloggerița Anya Țapeș, despre a doua sarcină: „Am exclus carnea, cafeaua și sărutul!”

-
//
12.02.2020

Anya Țapeș, una dintre vloggerițele de succes din țara noastră, va deveni mamă pentru a doua oară. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, și-a dorit enorm să aducă pe lume încă un copil și acum se bucură din plin de perioada de sarcină.

Faptul că va fi din nou mămică a făcut-o nespus de fericită, iar fiul ei Damian a fost primul care a primit vestea că va avea un frățior sau o surioară.

„Era vineri dimineață, într-o zi de toamnă. Fiul Damian a fost primul care a aflat că sunt însărcinată. M-au cuprins niște emoții de nedescris, lacrimi de bucurie și o îmbrățișare atât de caldă. A fost o sarcină mult dorită și așteptată, planificată începând cu cele mai mici detalii”, povestește Anya.

mamaplus

Viitoarea mămică a mărturisit că nici în prima sarcină, nici în a doua nu a scăpat de toxicoză. Cu toate acestea, Anya nu vrea să le sperie pe tinerele care vor deveni mame.

În cele șase luni de sarcină, vloggerița a adăugat doar 1,5 kg. Deși mănâncă tot ceea ce poftește, ea a renunțat totuși la câteva alimente.

„Mănânc absolut tot ce vreau, însă din motive toxice am exclus carnea, cafeaua și sărutul”, afirmă Anya.

Întrucât o viitoare mamă are nevoie de odihnă și somn suficient până la naștere, vloggerița recunoaște că doarme 10-12 ore din 24.

Anya Țapeș e o mămică activă, își stabilește zilnic un program de activități, conduce mașina și nu uită de mișcare.

„Nu consider sarcina un grad de invaliditate, de aceea nu amân activitățile zilnice de care m-am ocupat până la sarcină, inclusiv conduc mașina și fac foarte multă mișcare în fiecare zi.”

mamaplus

Menționăm că sexul bebelușului încă nu a fost dezvăluit, pentru că vloggerița îl păstrează, deocamdată, în secret până la data de 14 februarie, atunci când urmăritorii de pe contul său de Instagram vor afla cine se ascunde în burtică: un băiat sau o fetiță.

„Ochii mari, gurița mică”, doar atât a putut „șopti” Anya prietenilor săi virtuali.

Mai mult decât atât, ea a decis deja că va naște într-o instituție medicală privată.

„Am ales să nasc într-o maternitate privată cu cei mai buni medici și cei mai experimentați ginecologi.”

mamaplus