mamaplus

Svetlana Sainsus a visat numele bebelușului din burtică: „O bunicuță mi-a spus că o să am o fetiță și o va chema Lia”

0
//
06.12.2019

Peste câteva luni, Svetlana Sainsus, cofondatoarea platformei Caritate.md, va deveni mamă de fetiță, pe care o va numi Lia. Aceasta a fost una dintre marile ei dorințe, iar Dumnezeu a binecuvântat-o cu încă un copil. 

Svetlana a spus recent, în cadrul unei emisiuni TV, care este, de fapt, istoria din spatele prenumelui Lia:

„Nu-l aveam în listă. Am împărtășit chiar și cu urmăritorii mei, cu prietenii mei de pe rețele că am avut un vis prevestitor. Nu știu, eu de obicei nu sunt persoana care să creadă în vise, în puteri supranaturale... Într-o seară am avut un vis cu o bunicuță, nu este bunica mea, ci a unei persoane apropiate. Este o bunicuță care, din păcate, a decedat. Mi-a spus că o să am o fetiță și o va chema Lia. A fost un vis de câteva secunde. Nu i-am dat o atât de mare importanță, eu nici nu știam acest nume Lia, chiar nu m-am gândit niciodată el, aveam alte nume în cap. După câteva săptămâni am aflat că sunt însărcinată și mi-am dat seama că deja eram atunci când am avut acel vis. Am zis că deja nu mai pot să mă gândesc la alt nume, rămâne el, fiindcă așa a trebuit să fie.”

mamaplus

Fiul viitoarei mămici este nespus de fericit și nerăbdător să-și cunoască surioara. Întrucât va fi fratele mai mare, băiatul, în vârstă de 12 ani, este deja pregătit să o apere pe Lia.

„Îmi place această diferență de vârstă dintre ei. Mulți îmi spuneau că e prea mare. Dar el este destul de matur, abia o așteaptă, mereu mă mângâie pe burtică atunci când ea se mișcă, vorbește cu ea, îmi spune ce planuri de viitor are cu ea, cum are de gând s-o apere... ”

Deși la începutul sarcinii s-a simțit rău, la cea de-a 21-a săptămână, Svetlana este într-o formă bună și muncește în același ritm cu care s-a obișnuit.