Sarcina este acea perioadă minunată din viața ta care acumulează o mulțime de bucurii și emoții. Profită din plin de avantajele pe care ți le oferă burtica atunci când ești însărcinată! E posibil să nu te mai întâlnești cu ele niciodată!

Ridicarea restricțiilor culinare

Restricțiile culinare care ți-au pus toată viața pofta în cui din cauza dietelor și a încercării de a avea o siluetă armonioasă sunt de acum istorie. Te poți răsfăța cu tot ce îți poftește burtica atâta timp cât nu exagerezi și ai grijă ca, per total, să mănânci cât mai sănătos.

Viața ta... un răsfăț continuu

Nu există perioadă în viața ta în care să fii mai răsfățată ca în sarcină. Toată lumea din jurul tău vrea să îți ofere daruri și să te facă să te simți cât mai bine. Se poate spune că ai lumea la picioarele tale și că nu există dorința care să nu poată fi îndeplinită. Profită de asta, în curând bebelușul va primi toată această atenție.

Strălucirea dată de sarcină

Când ești însărcinată ai o strălucire aparte. Toată lumea îți spune că parul este mai frumos, unghiile par mai sănătoase, iar ochii îți lucesc pur și simplu. Ca să nu mai spunem că sarcina îți face cadou sânii pe care ți i-ai dorit mereu. Chiar și burtica în creștere este drăgălașă și atrage privirile și aprecierile curioșilor.

Primele mișcări ale fătului

Nu există un moment mai emoționant și copleșitor ca cel în care bebelușul din burtica ta își face simțită prezența prin câteva lovituri în pereții uterului. Este o trăire unică de care numai femeile au parte.

Aflarea sexului copilului

Momentul în care mergi la ecografie pentru a afla sexul copilului este unul copleșitor. În clipa în care afli că e băiețel sau fetiță, toate lucrurile încep să se schimbe.

Este și mai interesant și emoționant să aștepți până la momentul nașterii să afli sexul bebelușului. Majoritatea mămicilor au declarat că merită așteptarea, pentru că satisfacția și emoția de a-ți vedea pentru prima oară bebelușul nu se compară cu nimic.

Relaxare și timp doar pentru tine

Gata cu munca! De acum tot ce faci va fi pentru relaxarea ta și pentru starea de spirit. Poți profita de această perioadă pentru a-ți pune în practică anumite hobby-uri sau pentru a face lucruri de care înainte nu aveai timp. Și nimeni nu te critică pentru asta.

Atenția și afecțiunea partenerului

Din momentul în care află că va fi tătic, partenerul tău te va copleși cu gesturi tandre și atenții care te vor face să te simți cea mai norocoasă femeie din lume.