mamaplus

Lili Sandu, criticată dur pentru că s-a îngrășat prea mult în timpul sarcinii

0
//
26.06.2020

Actrița Lili Sandu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și urmează să devină mamă pentru prima dată în doar câteva săptămâni. Este și normal să treacă prin multe schimbări atât de natură emoțională, cât și fizică. După ce a mărturisit că s-a îngrășat 18 kilograme în perioada sarcinii, mai mulți internauți au taxat-o dur, menționând că o astfel de transformare nu este benefică deloc pentru sănătatea ei și a copilului.

În ciuda tuturor comentariilor răutăcioase ale criticilor atotștiutori de pe internet, actrița în vârstă de 40 de ani a venit cu o reacție câte se poate corectă.

„O femeie însărcinată e normal să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să aibă o dietă super variată. Asta nu înseamnă că dacă am pornit de la 55 de kg și eram spiță nu mă pot îngrășa, rețin și foarte multă apă. Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înțeleg? Ce contează că sunt unele femei care iau trei kile, adică femeile sunt diferite, voi asta trebuie să înțelegeți. Nu trebuie să vă mai comaprați cu ce vedeți pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru că tot ce vedeți voi acolo este comercial”, a fost mesajul transmis de Lili Sandu pe contul său de Instagram.