mamaplus

Laura Cosoi, despre cea de-a doua sarcină: „Nu mai pot să fac mișcare cum făceam când eram însărcinată cu Rita”

0
//
23.03.2020

Laura Cosoi și-a luat prin surprindere prietenii de pe rețelele sociale pe 8 Martie, atunci când a anunțat că va deveni mămică pentru a doua oară. Actrița a dezvăluit că în vară va aduce pe lume încă o fetiță.

Laura Cosoi își dorește o familie mare și nu a ascuns niciodată acest lucru, ba mai mult, l-a afirmat public: „ne-am dorit al doilea copil și în continuare ne mai dorim. Doamne ajută să meargă totul bine!”.

Laura a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă, așa că a ales să împărtășească vestea cea mare cu familia, chiar la masa de Crăciun.

A îmbrăcat-o pe Rita într-un body pe care a scris „surioara mare” și au mers la colindat familia. În timp ce fetița stătea pe un scaun și încerca să cânte „Moș Crăciun cu plete dalbe”, mama Laurei a fost cea care a observat prima ce era scris pe body-ul Ritei.

„A urmat o bulversare generală – lacrimi de bucurie, îmbrățișări, pupături, în timp ce alții nu prindeau ideea și întrebau ce se întâmplă. Adică de ce e Rita surioara cea mare? A fost extrem de frumos și amuzant în același timp, dar și emoționant, pentru că acesta a fost cadoul nostru de Crăciun pentru familie”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Frumoasa mămică a avut parte de o sarcină ușoară și prima dată. Lucrurile nu au stat diferit nici la cea de-a doua sarcină. Chiar dacă majoritatea femeilor experimentează grețuri, amețeli, stări de rău în primul trimestru, actrița nu a trecut prin așa ceva. Singura diferență față de prima sarcină a fost lipsa poftei de mâncare.

„Pur și simplu nu-mi venea să mănânc. Mâncam dimineața foarte bine, apoi după-amiza nu prea mai puteam. În rest, am fost energică, n-am avut nicio stare de moleșeală, doar din când în când dureri de burtă, dar sunt normale.

Am observat însă că nu mai pot să fac mișcare cum făceam când eram însărcinată cu Rita. La fiecare activitate fizică am mici dureri, așa că prefer să mă odihnesc. În schimb, sunt la fel de relaxată ca la prima sarcină.”

În ceea ce privește sexul copilașului, Laura a declarat că mereu și-a dorit o surioară pentru Rita, cu atât mai mult cu cât actrița are o soră cu care are o relație foarte apropiată.

„Eu am o soră și din experiența știu că totul se așază ideal, pentru că ai multe preocupări comune. Peste vreo doi ani pot să se joace și ele împreună și sper să se înțeleagă bine. Știu sigur că Rita va fi o soră foarte bună și afectuoasă.”