mamaplus

Ce dificultăți a întâmpinat Kate Middleton pe parcursul celor trei sarcini?

0
//
07.10.2020

Kate Middleton a vorbit deschis despre ce dificultăți a întâmpinat de când este mămică, dar și despre problemele pe care le-a avut de-a lungul celor trei sarcini. Ducesa a apărut în podcast-ul ‚Happy Mum, Happy Baby’ și a oferit sfaturi privind câteva metode folosite de ea de-a lungul sarcinilor.

Kate a experimentat hyperemesis gravidarum, o formă severă de grețuri. „Știi, William nu știa cum să mă ajute și era greu pentru toată lumea să mă vadă suferind fără a putea face nimic.”, a spus Middleton.

Având parte de sarcini extrem de dificile, Kate a explorat și metoda nașterii cu ajutorul hipnozei. „Nu o să spun că William stătea acolo și îmi spunea lucruri drăguțe, pentru că nu a fost așa. Nici măcar nu l-am rugat să o facă, era ceva ce voiam să fac pentru mine.”

Aceasta a recunoscut că a fi mamă reprezintă o „provocare continuă”, iar mereu mamele „își pun sub semnul întrebării propriile decizii și propriile metode, iar acest lucru începe imediat cum ai un bebeluș.”

Pentru toată lumea, sexul bebelușului George a fost o mare surpriză. Nici măcar Kate și William nu știau acest lucru, după cum a explicat Ducesa: „Nu știam. A fost o surpriză.”