mamaplus

O mamă, la un pas de a-și pierde copilul de 3 ani: ”Stătea întins pe jos, eram speriată…”

0
//
15.12.2020

Mama unui băiețel de numai 3 ani și-a povestit cu lacrimi în ochi experiența șocantă prin care a trecut, încercând astfel să îi avertizeze pe toți părinții despre un pericol atât de comun și banal din casă și anume șnurul ce reglează jaluzelele. Asta după ce fiul său aproape că s-a spânzurat accidental cu el.

Femeia spune că în acea zi avea treabă la parterul casei, iar fiul său de 3 ani se juca în dormitorul lui. La un moment dat, a auzit o bubuitură, urmată de țipete îngrozitoare, așa că a fugit imediat sus. Când a intrat în cameră, și-a găsit copilul întins pe jos, cu șnurul de la jaluzele înfășurat strâns în jurul gâtului, aproape încarnat. Cazul a avut loc în statul american Utah.

Copilul le-a povestit părinților că încerca să își facă un lănțișor din șnurul jaluzelelor, iar când și-a dat seama că se sufoca, a sărit să își cheme părinții în ajutor. Din fericire pentru micuț și pentru familie, șnurul jaluzelelor s-a rupt când băiatul a sărit. Mama se teme însă că dacă nu s-ar fi rupt, copilul său ar fi rămas spânzurat sau și-ar fi rupt gâtul.

În prezent, femeia solicită producătorilor de jaluzele să recheme produsele vândute ce au șnururi fără dispozitive de siguranță.

Părinții au îndepărtat jaluzelele cu pricina și au montat în locul lor jaluzele fără șnur.