mamaplus

O fetiță de 3 ani a rămas cu fața distrusă după ce a fost pupată de o rudă

-
//
04.11.2020

Chipul unei fetițe a fost distrus din prea multă dragoste! După un sărut al unuia dintre membrii familiei, fața micuței de 3 ani arăta de parcă ai fi aruncat cu acid pe ea."Mamelor nu mai permiteți să vi se pupe copilașii!" – acesta este strigătul disperat al unei mame a cărei fetiță a fost distrusă din prea multă dragoste!

După un sărut al unui membru din familie, fața micuței de 3 ani a fost distrusă de o infecție, iar mama fetei spune că chipul micuței arăta de parcă ai fi aruncat cu acid pe el. Savina Fracés-Bell, mama Siennei, a împărtășit pe Facebook experiența tristă pe care a trăit-o împreună cu fiica ei, tocmai pentru a crește gradul de conștientizare și pentru a avertiza toate mamele, ca pentru nimic în lume să nu permită ca micuții lor să fie sărutați, indiferent de cine! Pot exista persoane purtătoare de virus, care îl pot transmite fără a dori acest lucru.

Micuța Sienna Duffield, la doar trei ani, a trăit coșmarul vieții ei după ce și-a privit în oglindă chipul de nerecunoscut. După ce a primit un sărut de la un membru al familiei care avea herpes la gură, fetița a contactat virusul care s-a transformat în ceva de neimaginat. Cu fiecare zi care trecea, chipul Siennei se umplea de bube roșii, pline cu lichid și dureroase.

mamaplus

Când a văzut cele întâmplate, mama copilei, Savina Frances-Bell, a apelat de urgență la mai mulți medici din Gloucester, Marea Britanie. În ciuda disperării sale, medicii nu știau motivul pentru care chipul micuței se desfigura văzând cu ochii. După multe investigații, câțiva doctori ai unei clinici provate au depistat cauza problemei: virusul herpes care a fost contactat în urma unui sărut primit de micuță.

Familia a cheltuit extrem de mulți bani pentru a încerca să o ajute pe Sienna să se vindece. Eforturile imense păreau în zadar, căci starea micuței nu părea să se amelioreze câtuși de puțin. Din cauza sumelor imemnse de bani, familia Siennei a fost obligată să inițieze o campanie Go Found Me pentru a putea fi ajutați de oameni cu suflet mare care voiau să se alăture cauzei de salvare a micuței.

Mama fetei în vârstă de 21 de ani era nevoită să spele zilnic hăinuțele copilei din cauza lichidului care ieșea din bube.

Aceasta povestește că infecția s-a răspândit de la gură la obraji și deasupra ochilor, iar fetița ei nu mai putea să mânânce din cauza disconfortului creat de bube. Din fericire, după eforturi imense realizate de părinții disperați și de oameni cu suflet de aur, Sienna este acum complet recuperată datorită antibioticelor pe care medicii le-au furnizat pe parcursul unui an.