mamaplus

Mărturiile unei mame: ”Medicii m-au cusut prea tare la naștere. Nu pot face sex și e un chin enorm”

-
//
11.11.2020

O femeie a trăit un adevărat coșmar la nașterea primului său copil. Se pare că medicii i-au suturat prea mult perineul după rupturile de gradul II pe care le-a suferit în timpul nașterii. Abbie Hammonds din Marea Britanie a născut în anul 2016 și de atunci bate pragul clinicilor de specialitate pentru a găsi o soluție salvatoare, scrie The Sun.

Tânăra mămică spune că la externarea din maternitate nu a observat nimic suspect, însă peste câteva săptămâni și-a dat seama că nu poate folosi tampoanele. Mai mult, ea spune că nici sex nu mai putea face din cauza că intrarea în vagin devenise prea îngustă.

Chiar dacă mulți ginecologi au refuzat să creadă că la mijloc ar fi o problemă reală, femeia a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a-și recăpăta dreptul la o viață normală și la posibilitatea de a concepe al doilea copil. Din cauza acestei situații stresante, Abbie spune că a suferit de depresie foarte mult timp și nici nu spera că vreodată va avea libido-ul la cotele normale.

La doi ani de la prima naștere, ea și soțul său și-au dorit foarte mult al doilea copil, însă sângerările din timpul contactului sexual le dădeau mari bătăi de cap.

Într-un final, cuplul a găsit medicul care a identificat problema și au decis că Abbie se va programa pentru o intervenție chirurgicală.

Chiar dacă a durat atât de mult până a făcut acest pas, iar între timp a fost și perioada de carantină, Abbie Hammonds spune că și-a relatat povestea pentru a încuraja astfel și alte femei aflate în aceeași situație, sugerându-le să nu renunțe și să nu lase depresia să câștige prea mult teren.