mamaplus

Cristina Ich, replică pentru femeile care alăptează în public: „E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet”

0
//
20.11.2019

Cristina Ich a explicat pe contul său de Instagram ce părere are despre alăptatul bebeluşului în public. Frumoasa vedetă din România consideră că gestul este unul de natură intimă, iar unele mămici ar trebui să înceteze să se afişeze aşa pe rețelele sociale.

 „E foarte important să alăptezi, dar să alăptezi doar dacă ai un stil de viață sănătos. Nu te apuci să mănânci tot felul și să alăptezi, pentru că eu cred că acesta e motivul principal pentru care apar colicii. 

Foarte important acel colostru de dat la copil. Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte. Nu sunt de acord să-ți postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim. 

E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e același lucru. Nu ai cum să faci așa ceva, chiar dacă este foarte frumos și este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor. 

Sânii mei erau însângerați. Dacă ești masochistă îți place foarte mult, dacă ești om normal și ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ți placă, dar pentru fiul tău faci orice”, anunță Cristina Ich pe contul său de socializare. 

Angelina Jolie de România şi Alex Pițurcă au devenit de curând părinții unui băiețel perfect sănătos.