Cristina Mincu, vedeta cunoscută mai mult cu pseudonimul Christina Ich, este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi. Ca mulți alți oameni talentați din Moldova, tânăra s-a stabilit cu traiul în România și se bucură acolo de o carieră de succes. Grație trăsăturilor sale fizice, Christina a fost denumită Angelina Jolie de România.

În toamna anului 2019, Christina a devenit mămică pentru prima oară. Ea a născut un băiețel pe care l-a numit Noah Alexandru.

Chiar dacă maternitatea vine la pachet cu o mulțime de schimbări fizice și emoționale și cu o sumedenie de resposabilități, vedeta a reușit să se recupereze destul de repede, arată foarte bine și se pare că le reușește pe toate, rămânând la fel de activă pe rețelele de socializare.

De curând, modelul și-a bucurat urmăritorii de pe Instagram cu încă un succes al ei. Christina a apărut pe coperta uneia dintre cele mai populare reviste - Elle România.

 

„Sunt mândră să vă anunț despre prima mea apariție pe coperta @elleromania.  În numărul din martie, veți găsi gândurile mele despre standardele de frumusețe și îngrijirea pielii.”, a notat ea în descrierea postării.

Like-urile nu s-au lăsat mult timp așteptate, internauții scriind, în secțiunea destinată comentariilor, o mulțime de complimente la adresa frumoasei basarabence.
 

mamaplus

Cristina Mincu alias Christina Ich a devenit celebră după participarea sa la show-ul „Ballando con le stelle” (nr. Dansez pentru tine) alături de un cunosc dansator italian. Ulterior, aceasta a făcut parte din juriul de la „Bravo, ai stil!”, devenind și vedetă pe Instagram, acolo unde are peste 800 de urmăritori.