Venirea pe lume a unui copil este un adevărat miracol, iar travaliul poate dura chiar și până la 20 de ore, mai ales dacă este vorba despre prima naștere. Pentru că poate surveni în orice moment, travaliul poate lua prin surprindere femeia însărcinată. Dacă viitoarea mămică se informează din timp și discută în permanență cu medicul, nu va avea niciun motiv de panică, chiar dacă emoțiile o vor copleși. Pentru unele artiste, travaliul a intervenit exact când se aflau în studioul de înregistrări, pe platoul de filmări sau chiar pe podium. Cine sunt ele și cum s-au descurcat, află în cele ce urmează.

Stephanie Beatriz a intrat în travaliu în timp ce înregistra piesa pentru filmul ”Encanto„

 

mamaplus

Dragostea pentru rolul său a fost cea mai mare motivație pentru Stephanie Beatriz în momentul în care și-a dat seama că intrase în travaliu. Actrița urma să înregistreze piesa ”Wating for a Miracle” pentru filmul de animație ”Encanto„. Miracolul ei era deja ”pe drum”, însă Stephanie a decis să nu dea planurile producătorilor peste cap și a cântat piesa personajului Mirabel Madrigal din prima dublă! Nebănuite sunt forțele femeilor, nu-i așa?

Modelul Slick Woods era pe cale să nască în timpul show-ului Rihannei

mamaplus

În showbiz regulile sunt dure, iar dacă îți cunoști bine responsabilitățile, nu ai voie să trișezi nici chiar atunci când urmează să naști un copil. Modelul Slick Woods a recunoscut că se afla în travaliu în timpul Savage Fenty X Show, organizat de Rihanna în toamna anului 2018. Tânăra a urcat pe podium, și-a făcut treaba de model și imediat după show a fost preluată de o ambulanță pentru a merge de urgență la spital. Slick Woods a mărturisit că travaliul a durat 14 ore, iar bebelușul s-a născut perfect sănătos.

Actrița Lisa Kudrow, cu burtica de gravidă pe platoul de filmări al serialului ”Friends”

mamaplus

Doar cei mai înflăcărați fani ai serialului ”Friends” cunosc faptul că actrița Lisa Kudrow, care juca rolul lui Phoebe Buffay, era însărcinată pe bune și nu avea o burtă din silicon pe platourile de filmare. Chiar dacă au trecut mulți ani de atunci, Lisa își amintește cu nostalgie de acele vremuri și spune că travaliul a prins-o tot la filmări, dar a fost o mamă responsabilă și a fugit de urgență la spital.