Dacă ai un copil născut în prima lună de toamnă sau urmează să naști în această perioadă, află că acești micuți sunt personalități puternice și dau dovadă de curaj atunci când vor să obțină ceva în viață. Conform astrologiei, bebelușii născuți în luna septembrie vor fi viitori adulți extrem de muncitori și dedicați. De aceea, mulți bebeluși născuți în septembrie vor avea succes în viață. Află în continuare și alte curiozități despre copiii acestei luni.

Sunt născuți în cea mai populară lună

Deși unii spun că în august se nasc cei mai mulți copii, totuși, statisticile spun altceva. Potrivit Reader’s Digest, între 9 și 20 septembrie se nasc cei mai mulți copii. Motivul? Acești copii sunt concepuți în sezonul sărbătorilor de iarnă (decembrie-ianuarie).

Excelează la scoală

Studiile au dezvăluit faptul că persoanele născute în luna septembrie sunt mai ambițioase, termină școala mai repede și cu note mai mari cu 20% decât cei născuți în lunile de dinainte.

Au personalități puternice

Potrivit Time.com, copiii născuți în septembrie (în special după data de 22) au personalități puternice, au risc mai mic de a fi depresivi, dar pot fi foarte enervanți din cauza încăpățânării și ambiției lor.

Au și oase puternice

Grație faptului că mamele lor stau mai mult la soare în perioada sarcinii, copii născuți vara și la începutul toamnei au oasele mai puternice.

Pot fi buni sportivi

Gratie calităților fizice și psihice, copiii născuți în septembrie pot fi buni sportivi. Oasele puterince și masa musculară mai mare le oferă calitățile necesare să facă performanță. În plus, personalitatea puternică și ambiția îi îndreaptă spre succes!

Au șansa să atingă 100 de ani

Potrivit NewScientist.com, persoanele născute între septembrie și noiembrie au șanse mari să trăiască 100 de ani. După ce au intervievat aproximativ 1500 de centenari, cercetătorii de la Universitatea din Chicago au descoperit că cei mai mulți dintre ei erau născut toamna. Se pare că “vinovat” se face sistemul imunitar care este expus încă de la începutul vieții la infecțiile sezoniere.

Sunt cuminți

Copiii născuți în septembrie nu doar că au note bune la scoală, dar sunt și foarte cuminți. Potrivit statisticilor, ei au cel mai mic risc de a se angaja în comportamente de delicvență juvenilă. “Vinovată” s-ar putea face pentru acest lucru zodia în care se nasc. Atât Fecioarele, cât și Balanțele fiind semne practice, care abordează viața într-o manieră mai profundă. Ei sunt în căutarea armoniei și a echilibrului și a ajutorării celorlalți.