După ce a devenit mamă în luna martie 2021, Gina Pistol a trecut printr-o serie de schimbări. Prezentatoarea recunoaște că a dus o adevărată luptă cu kilogramele acumulate în urma sarcinii și spune că maternitatea i-a modificat vizibil aspectul fizic. Tânăra mămică a pornit în căutarea soluțiilor pentru revenirea la silueta perfectă și între timp a slăbit considerabil. Deși a reușit să ajungă la greutatea de 59 kilograme și arată foarte bine, Gina Pistol încă nu a încheiat lupta cu kilogramele în plus.

Vedeta a declarat că nu a grăbit lucrurile și s-a bucurat de fiecare etapă de până acum alături de fiica sa. Acum că nu o mai alăptează pe micuța Josephine, prezentatoarea TV a apelat la ajutorul medicilor pentru a ajunge la forma fizică dorită. Împreună cu aceștia, a găsit o soluție care nu implică mult timp și nici un efort prea mare. Este vorba de un tratament de remodelare corporală.

„Am tot încercat să îmi găsesc o portiță pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână și să fac acest lucru pentru mine”, povestește Gina Pistol.

mamaplus