Timp de 16 ani, un bărbat a trăit sub impresia că toate cele trei fiice ale sale sunt ale lui. Realitatea lui s-a schimbat când și-a surprins soția în flagrant având o aventură cu un alt bărbat. Cetățeanul chinez în vârstă de 45 de ani din provincia Jiangxi și-a suspectat pentru prima dată soția că înșală atunci când a început să evite apelurile lui. Ea a cerut chiar să lucreze departe de casă la începutul lui 2022.

Chen lucra de acasă pentru a-și crește cele trei fiice și a-și întreține soția. De-a lungul celor 16 ani de căsnicie cu Yu, el nu a bănuit niciodată că ea avea o aventură.

La un moment dat, Chen a decis să-și urmărească soția folosind locația GPS a smartphone-ului ei. Acest lucru l-a condus la un hotel din estul Chinei pe 1 martie 2022. Acolo, a găsit-o plecând de la hotel cu un alt bărbat. Chen pretinde că a iertat-o pe Yu, dar după ce a efectuat un test de paternitate, a aflat că fiica sa cea mică nu era a lui.

Bărbatul a înmărmurit când a aflat că cele trei fiice nu erau ale lui

Chen a efectuat apoi mai multe teste și a descoperit că celelalte două fiice ale sale nu erau copiii lui biologici. Dându-și seama că jocul a terminat, femeia a fugit de acasă și a întrerupt orice formă de contact cu Chen.

Acesta a fost momentul în care Chen a trebuit să obțină ajutor de la presa locală pentru a-și găsi soția. În timpul interviului, Chen era vizibil tulburat și plângea cu capul în mâini spunâne că „Niciunul dintre ei nu a fost proprii mei copii”.

Este incredibil ce reacție a avut soția sa

În mod surprinzător, presa locală a reușit să o urmărească pe Yu și, ca răspuns, ea a spus: „Nu l-am înșelat. Este cu adevărat importantă paternitatea biologică? Cunosc cupluri care nu pot avea copii”, a spus ea.

Yu l-a criticat și pe Chen pentru că a divorțat de ea după ce a aflat că cele trei fiice ale sale nu sunt ale lui.

„Te rog, încearcă să empatizezi cu mine. Cei trei copii l-au numit „tată” de mulți ani, dar acum spune că fiicele nu sunt ale lui. Care este diferența dintre el și un animal?” a spus femeia.

Chen cere acum despăgubiri de la fosta lui soție.