Doi tineri căsătoriți au fost catalogați drept "toxici" după ce au făcut un clip și l-au postat pe Tik Tok, în care au făcut publice regulile din relația lor, considerate controversate de internauți.

Jaden și Andy sunt proaspăt căsătoriți, după o relație de trei ani, și și-au construit o legătură bazată pe unele aspecte pe care unii le-au numit toxice. Cei doi și-au împărtășit pe rețelele sociale cele trei reguli de la care nu se abat.

Într-un clip devenit viral pe rețelele sociale, Jaden și Andy au dezvăluit că nu petrec niciodată timp de unii siguri cu persoane din sexul opus. Tinerii căsătoriți s-au confruntat cu reacțiile de pe internet imediat după ce au postat filmulețul devenit cel mai popular de pe contul lor comun.

"Lucruri controversate despre căsnicia noastră, de care nu ne-am dat seama că sunt controversate"- au scris tinerii căsătoriți în dreptul clipului lor.

Primul lucru de la care nu se abat este că își știu toate parolele unul altuia și nu au niciun secret. Mai mult, nu petrec niciodată timp cu persoane de sex opus dacă sunt undeva fără partener. Cea de-a treia regulă este că tot timpul știu unde se află celălalt.

Clipul lor de pe TikTok a adunat peste șapte milioane de vizualizări, dar comentariile au fost împărțite ."Aceasta este definiția lipsei de încredere"; "Dacă nu poți să ai încredere în partener, e degeaba"; "Toxic" - au spus cei care au caracterizat negativ cuplul.

De cealaltă parte, au fost alții care au spus că fac la fel sau care se gândesc să înceapă să procedeze ca ei: "Sunt de acord cu toate acestea și sunt terapeut de cuplu"; "Nu e ciudat deloc! Soțul meu și cu mine facem la fel și așa nu există loc de nesiguranțe".