Cofondatoarea platformei caritate.md, Svetlana Sainsus, este o fire deschisă și mereu sinceră cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale. Cu toate acestea, ea tinde să-și țină departe de ochii lumii unele detalii din viața personală. La doi ani de când a devenit mamă pentru a doua oară, Svetlana a dezvăluit de ce nu vorbește despre identitatea tatălui Liei și, mai ales, de ce are nevoie de mai mult timp pentru a face acest pas.

”Noi nu am planificat cum ar fi dacă ar apărea un copil în viața noastră și acum învățăm să trăim cu situația creată. Eu nu am planificat o nouă familie, un bărbat în casă. Eu nu îmi imaginez ca în casa mea, având un băiat adolescent de 14 ani care nici nu vrea să audă despre asta, să apar cu o relație deschisă sau să vină un bărbat în casa noastră. Probabil în următorii 2-3 ani lucrurile se vor schimba foarte mult, el o să crească și atunci atât eu cât și tatăl Liei o să înțelegem ce facem mai departe.”, a mărturisit Svetlana Sainsus în cadrul interviului Sincer cu tine.

Tatăl Liei este un exemplu de bărbat pentru ea. Cei doi țin foarte mult la intimitatea lor și își ascund relația de ochii curioșilor, cu toate că Svetlana susține că fetița ei crește și s-ar putea să dea secretul din casă la un moment dat.

”Atâta timp cât nu era Lia, lumea nu cunoștea, dar acum este un pic mai complicat, pentru că ea o să crească. Ea deja spune numele lui tata și îmi dau seama că în curând ea o să meargă la grădiniță/la școală și o să fie întrebată: Cine este tatăl tău, cum îl cheamă? Ea deja poate să răspundă, așa că eu cred că oricum nu putem să ascundem asta la nesfârșit. Din partea mea, măcar și mâine aș spune. Sincer! Dar, eu trebuie în primul rând să pregătesc pentru asta băiatul meu.”, a mai adăugat Svetlana Sainsus.

Ea a subliniat că deocamdată nu i-a făcut cunoștință băiatului său cu tatăl Liei, întrucât el nu dorește să vorbească despre asta. Svetlana a mai menționat că are nevoie de timp pentru a-și pregăti rudele și prietenii pentru momentul în care le va face cunoștință cu tatăl Liei.

”Eu îmi dau seama ce se va întâmpla. Nu o să satisfac acum provocările unora, precum că este bătrân sau însurat. Haideți să vă las să ghiciți până când voi fi eu pregătită și credeți-mă că atunci când o să spun, nu o să fie șocul sau noutatea anului. Cred că mulți o să rămână dezamăgiți de noutatea asta. Probabil nu-i ceea la ce se așteaptă mulți.„, a conchis Svetlana Sainsus.