Chiar dacă Republica Moldova este un stat micuț, se pare că aici avem multe talente. Drept dovadă sunt oamenii născuți aici, care au reușit să ajungă cunoscuți și peste hotare, grație aptitudinilor lor. 

Iată un TOP 6 al copiilor din Moldova, care ne duc faima în lume:

Vlad Ciobanu

mamaplus

La cei 5 anișori ai săi, Vlad Ciobanu este unul dintre cei mai talentați copii de la noi. Micuțul știe în jur de 100 de poezii. Prima poezie, Vlad a învățat-o la vârsta de 2 ani și jumătate. Tot de atunci băiatul știe și alfabetul.
De curând, Vlad a reușit să uimească o țară întreagă, după ce a participat la concursul „Românii au talent”, câștigând premiul de originalitate.

Iulia Teleucă
 

mamaplus

Încă o copilă care ne-a dus faima în lume este Iulia Teleucă. Adolescenta de 13 ani a participat la „Românii au talent” cu un număr complex, în care a îmbinat dansul, muzica și actoria. Iulia a avut succes, cucerind atât publicul, cât și jurații.

Dorin Mânzatu
 

mamaplus

Și Dorin este un copil pasionat de poezie. La 6 ani, băiețelul a obținut 4 de „Da!” din partea juraților de la show-ul de talente „Românii au talent”, arătând lumii întregi cât de talentat e.

Daria Sirotiuc
 

mamaplus

Daria Sirotiuc este o adolescentă de 17 ani, care a obțiunut premiul I la prima ediție a Concursului Internațional de arte plastice „Ionel Perlea”, unde a participat cu lucrarea sa intitulată „Portret”.
Talentata pictoriță își face studiile la școala de Arte plastice pentru copii „A Sciusev” și la Liceul Teoretic „Antioh Cantemir” din capitală.

Amelia Uzun, fiica Anei Cernicova
 

mamaplus

Amelia Uzun este fiica sopranei Ana Cernicova și a interpretului Valentin Uzun. După cum era și de așteptat, micuța a moștenit talentul muzical de la părinții săi. Amelia ne-a dus faima în lume, participând la diferite cuncursuri. Alături de mama sa, ea a cântat și pe scena de la „Românii au talent”, ajungând în finala concursului. 

Cătălin Advahov, fiul lui Vitalie Advahov
 

mamaplus

La ai săi 15 ani, Cătălin este un violonist extrem de talentat. Anul trecut, adolescentul a participat la „Români au talent”, obținând 4 de „Da!”. Fiul lui Vitalie Advahov nu încetează să-și bucure admiratorii cu prestațiile sale, interpretând la vioară melodii celebre.

Suntem siguri că în țărișoara noastră sunt o mulțime de copii charsmatici și ingenioși. Ne bucurăm pentru ei și le urăm succes în tot ceea ce fac, pentru că ei sunt viitorul nostru.

Tu ce alți copii talentați cunoști?