Cu siguranță, toți bebelușii sunt adorabili, însă unii dintre ei reușesc să ne amuze prin felul în care arată. Fie că seamănă izbitor cu anumite celebrități, fie că fac niște grimase drăgălașe atunci când sunt pozați, iată care sunt cei mai simpatici trei bebeluși pe care îi vei vedea astăzi!

Bebelușul cu mohawk

Acest bebeluș în vârstă de șase săptămâni este deja un punk rocker de talie mică - deoarece s-a născut cu un mohawk natural perfect! Mama lui, Nicolle Green, în vârstă de 41 de ani, din Lewes, East Sussex, glumește deseori pe seama felului în care stă părul fiului ei, spunând că arată ca și cum ar fi fost electrocutat.

mamaplus

Nicolle spune că nu îi aranjează părul copilului ei astfel, creasta fiind naturală. „Doar partea din mijloc a părului stă în sus. E ca și cum ar fi electrocutat. Arată ca un punk rocker din anii '80, cu creastă. Nu îl coafez eu. Părul lui este așa de la prima oră a dimineții, nu se lasă niciodată. Îl perii și se ridică din nou. Stă lipit de cap doar atunci când este ud, dar în secunda în care se usucă, se transformă în această creastă pe care o vedem cu toții”.

Bebelușul care seamănă cu actorul Woody Harrelson

Woody Harrelson și-a găsit sosia în persoana unui bebeluș de doar 9 luni! Danielle Grier Mulvenna, mama unei fetițe de 9 luni, Cora, a găsit-o pe cea a fiicei sale: actorul Woody Harrelson. Pe 3 august, Mulvenna a postat pe contul ei de Twitter o fotografie cu fiica ei, Cora, zâmbitoare, alături de o imagine cu Woody Harrelson miunându-se de asemănarea dintre cei doi.

mamaplus

Tweetul a devenit imediat viral, obținând până în prezent un număr impresionant de 19,7 mii de retweeturi și peste 369 mii de like-uri (și continuă să crească!). Mulvenna a declarat pentru TODAY Parents că nu a observat niciodată asemănarea dintre Cora și actor până când un prieten i-a sugerat acest lucru. „Practic, nu am văzut niciodată asemănarea până când prietenul nostru Chris a sesizat-o. Apoi, odată ce i-am făcut acea fotografie în care râdea,a fost clar”, a spus Mulvenna.

Când Harrelson a văzut postarea, a dat un răspuns emoționant și totodată amuzant. Harrelson a postat un colaj cu el și sosia lui împreună cu un poem intitulat „Odă pentru Cora”, pe care l-a compus pentru cea mică: „Odă pentru Cora/ Ești un copil adorabil/ Mă simt flatat să fiu comparat cu tine/ Ai un zâmbet minunat/ Aș vrea doar să am părul tău”.

Bebelușul care știe să pozeze ca un star

Un alt bebeluș a reușit să cucerească internetul după ce mama sa a postat, pe rețelele de socializare, mai multe fotografii cu acesta pozând ca un star. Micuțul, care la momentul respectiv avea doar câteva zile, a uimit prin grimasele sale și expresivitatea sa, iar fotografiile au devenit în scurt timp virale.

mamaplus

Așa-i că fotografiile cu acești bebeluși ți-au făcut ziua mai bună?