Ieri, în familia actorilor Anatol Durbală și Olesea Sveclă a fost sărbătoare. Fiica lor, Cassandra, a împlinit 4 anișori. Cu această ocazie frumoasă, fericitul tătic a publicat pe pagina sa de Facebook, o serie de fotografii dintr-o ședință foto de familie.

În imagini apar atât Anatol și Olesea alături de copiii lor, Casandra și Dragomir, cât și fericiții bunici, mama lui Anatol Durbală și părinții Olesei Sveclă.
 

mamaplus
mamaplus

În descrierea pozelor, Anatol a lăsat și un mesaj extrem de emoționant:


„Astăzi pentru noi cu Olesea a fost o zi specială: Căsăndrica noastră a împlinit 4 anișori. Dintr-o parte aceste “dulgegăreli de familie” arată probabil ca ziua independenței într-un mușuroi de furnici: naiv, banal și patetic. Dar asta doar dintr-o parte. Când ești în mușuroi, însă, așa arată pădurea din jur.
Ah, dar ce ziceam?...
Odată cu apariția Cassandrei, cum de altfel a oricărui copil pe lumea asta între doi oameni conștienți de acest fapt, s-au mutat din loc reperele, țărușii care însemnau hatul. Viața se descețoșește nu știu cum, de parcă te-ai hotărât, în sfârșit, și ai dezlipit pelicula de protecție de pe o magnetolă veche și acum suprafața ei strălucește așa de tare, că fiecare fir de praf pare o minge de fotbal. Nu știu cum să descriu această schimbare: polul nord se mută cu câțiva centimetri mai la sud, vara se tomnește, câinii scot limba pe altă parte a botului, Cioran pare șugubăț, geamul care nu se închide începe să o facă intenționat....
Ah, dar ce ziceam?....
Cassandra e parcă mai eu decât mine. Mă uit la ea și parcă văd ceva ce am uitat că am. Și ea nu are nicio vină în asta și niciun merit, și parcă nici eu nu am. Nu știu cum biologic e construit așa acest mecanism al înmulțitului, că nici părintele și nici copilul nu sunt porniri, ci anume corelația dintre ei împroașcă cu electroni. E ca și cum ar curge râul in izvor.
Ah, dar ce ziceam?...
Am vrut doar să vă mulțumesc tuturor acelora care ne-ați trimis mesaje de felicitare sau pur și simplu ați lăsat un gând bun să zboare în direcția noastră. Mulțumim pentru urările adresate Cassandrei. Noi i le-am transmis așa cum am putut. Adică prin cuprinderi și pupături. Altfel nu prea se transmit. Când i-am dat punga cu cadou (căciulă cu pampon și fular), ea a scos repede căciula și a dat-o la o parte fără să se uite la ea, apoi așa a făcut și cu fularul și a întrebat: dar unde-i cadoul?.... Noroc că scăpasem două bomboane la fundul pungii aleia de carton, că le-a găsit, a înțeles că anume acele două bombonele alcătuiau cadoul ei și, culmea, a fost încântată. 
Ah, dar ce ziceam?...
Mmm... Că mulțumim. Că avem o fată. Că iubim. Că se va muri cândva și... Ea va mânca bomboane și va conține în sine...
Ah, dar ce ziceam!...
PS: am descoperit absolut întâmplator un om minunat Lidia Donici îi spune, care într-o oră a reușit să ne zburătăiască și să smulgă niște poze minunate. Atașez câteva. Fata asta simte, nu doar apasă pe butoane.
Lidia, mulțumim frumos pentru poze.”, a scris actorul.


Anatol Durbală și Olesea sveclă s-au căsătorit în vara anului 2016, iar în 2017, s-a născut primul lor copil - o fetiță pe care au numit-o Cassandra. În 2019, ei au devenit părinți pentru a doua oară. De această dată, în familia actorilor s-a născut un băiețel pe care cei doi l-au numit Dragomir.


Admiră-i în GALERIA FOTO de mai jos:

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus