Orice bărbat îşi va dori să aibă lângă el o femeie care să-i ofere iubire şi grijă, dar cât mai puține vorbe. Este cunoscut fapul că doamnele şi domnişoarele au o capacitate dezvoltată de a se exprima verbal, ceea ce adesea îi deranjează pe reprezentanții sexului puternic.

Fii sigură că iubitul sau soțul tău nu va dori să te audă spunând-i aceste 4 fraze, aşa că evită pe cât posibil:

1. „Nu eşti capabil de nimic!”

În primul rând, pentru bărbat, o astfel de frază poate fi un semnal că nimic nu-ți place. Dacă bărbatul a făcut ceva greşit (după părerea ta) sau nu a făcut deloc, vorbeşte cu el. Mai mult, rostind frecvent această frază, vei obține exact ceea ce spui.

2. „Mă iubeşti?”

Probabil fiecare bărbat a auzit măcar o dată această întrebare. Mulți vor răspunde pozitiv după o pauză de stupoare. O astfel de frază îi ia pe bărbați prin surprindere.

Bărbatul îşi arată sentimentele prin acțiuni. Dacă vezi câte face pentru tine, dar nu-ți spune această frază, apreciază-i acțiunile şi arată-i în schimb iubirea ta sau vorbeşte despre ea.

3. „Aşa cum era de aşteptat.”

Această frază devine pentru bărbat un semnal că nu are rost să încerce să mai facă ceva. Pentru că întotdeauna aştepți că va eşua. Dacă bărbatul a făcut ceva şi nu a reuşit, mai bine susține-l cu vorbe bune, hrăneşte-l cu sprijinul tău.

4. „Avem nevoie de bani, du-te şi câştigă!”

Când bărbatul îşi întreține familia şi ca răspuns aude această frază, interesul lui pentru succes treptat dispare. Pentru că oricât ar câştiga, pentru femeie este puțin. Cadouri, rochii frumoase, restaurante – spune mulțumesc pentru tot ceea ce face pentru tine.