mamaplus

Băiețelul Nataliei Gordienko adoră hainele stilate, însă nu-i mereu de acord cu ce-l îmbracă mama

-
//
03.06.2020

Chiar dacă perioada de autoizolare și carantina i-a cam dat peste cap rutina zilnică, un lucru totuși rămâne neschimbat pentru Natalia Gordienko: rolul de mamă. Se știe de când lumea că orice ar fi și s-ar întâmpla, mamele sunt mereu la datorie, fără zile libere și concedii. Așa e și în cazul ei. Fie că gătește ceva bun, se plimbă sau participă la o ședință foto, micuțul Christian este mereu alături de ea. Pentru că este un băiețel ager și inteligent, Christy a preluat câteva calități de la părinții săi.

”Christiușa al nostru a moștenit cele mai bune calități de la noi: are forța tatei și artistismul mamei. De la ambii însă a preluat șarmul, inteligența și simțul stilului. În privința stilului nici nu-mi fac griji, pentru că își alege hainele cu mare atenție. Deși este încă mic, el înțelege foarte bine tot și nu va îmbrăca niciodată ceea ce nu-i place. Oh... Îmi amintesc cum i-am adus odată o pereche de botine dintr-un turneu. Erau atât de frumoase, dar ce folos! Christy nu era de aceeași părere. Devenea isteric atunci când îi încălța și îi scotea cu prima ocazie. Același lucru s-a întâmplat și cu câteva scurte drăguțe și pulovere: le scotea imediat și aveam impresia că vrea să le dea foc.”, povestește Natalia.

mamaplus

La doi ani și jumătate, Christian este un copil descurcăreț, încăpățânat, se ține mereu de șotii și adoră să repete după mama mișcările pe care le face ea pe covorașul de Yoga. Și dacă tot v-am spus mai sus că micuțul preferă să facă și el poze atunci când mama participă la o ședință foto, ne-am convins că-i iese destul de bine și chiar știe să pozeze frumos.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus