mamaplus

Anișoara Dabija a povestit o întâmplare inedită din perioada sarcinii cu fiica Nicoleta

-
//
26.01.2021

Chiar dacă pandemia le-a furat artiștilor programul de muncă obișnuit, interpreta de muzică populară Anișoara Dabija spune că vede mereu partea bună în tot ce o înconjoară, afirmând că în această perioadă și-a cunoscut copiii ”mai îndeajuns”. Artista a aflat între timp că fiul său mijlociu este pasionat de gătit, iar asta a fost o adevărată surpriză pentru ea. Despre feciorul mai mare, Anișoara zice că i-a moștenit răbdarea, iar mezina familiei, Nicoleta, este mereu pusă pe treabă și adoră să danseze.

”Nicoleta face ce vrea și numai ce vrea. Câteodată mă prefac și eu și vreau să fiu mai rea, dar nu îmi iese nimic, pentru că ea știe cum să vină la mine, să mă sarute și îmi trece tot imediat... Ea este comoara noastră și dacă îl aude pe badea cântând, ea dansează, se rotește...”, povestește Anișoara Dabija în cadrul emisiunii ”O seară perfectă”.

Cu toate că muzica populară este la loc de cinste în familia artistei, pentru că fiii săi cântă la vioară și acordeon, se pare că cea mică este pasionată mai mult de muzica clasică. Anișoara mărturisește că acest fapt se datorează unui eveniment inedit din perioada în care era însărcinată...

”Când am auzit-o pe viu pentru prima oară pe Naforniță - eu plângeam, iar în burtică simțeam cum și ea în burtică dă din piciorușe. Acum, când aude la televizor muzica clasică, se oprește în loc și se uită foarte atent. Ea n-are cum să fie altfel...”, mai spune interpreta.

Menționăm că fiica interpretei Anișoara Dabija și a maestrului Nicolae Botgros va împlini vârsta de 3 ani în primăvara acestui an. Despre fiica sa, vestitul lăutar a declarat că este o adevărată artistă, un cadou al destinului, pentru că întotdeauna și-a dorit o fetiță.