mamaplus

31 de femei celebre din Moldova care au devenit mămici în anul 2021

-
//
28.12.2021

Pentru că suntem în ultima săptămână din acest an, este firesc să facem totaluri, să ne gândim la tot ce am realizat în anul care pleacă și șa ceea ce ne dorim de la anul care vine. Anul 2021 a fost unul fericit pentru câteva femei cunoscute publicului de la noi, pentru că anume în acest an au devenit mămici. În timp ce unele dintre ele sunt la prima experiență, altele se bucură pentru a doua sau chiar a opta oară de emoțiile copleșitoare din primul an de viață al copilului.

Valeria Țurcan

mamaplus

Pentru food bloggerița Valeria Țurcan, anul 2021 a început extrem de frumos, pentru că în data de 2 ianuarie a devenit mămică pentru prima oară. Saul se dezvoltă și crește văzând cu ochii, iar proaspăta mămică este încântată de faptul că în curând băiețelul ei va împlini un anișor. Află mai multe detalii despre experiența de mamă a Valeriei, în emisiunea Mama Mia.

Lia Taburcean

mamaplus

Interpreta Lia Taburcean a născut un băiețel în data de 8 ianuarie 2021. Micuțul Răzvan a venit pe lume la ora 8:08 dimineața, avea 3.900 kg și 53 cm.

Katy Black

mamaplus

Cunoscuta bloggeriță de la noi, Katy Black, a născut al doilea copil în data de 26 ianuarie 2021. La 22 de ani, Katy spune că a aflat ce înseamnă maternitatea în adevăratul sens al cuvântului și chiar dacă e dificil să crești doi băieți, ea spune că nu se oprește aici.

Valeria Fainescu

mamaplus

Bloggerița Valeria Fainescu, a născut pe data de 7 martie, la 37 de săptămâni de sarcină. Pentru că îi place să fie mereu în vizorul admiratorilor săi, ea a filmat nașterea celui de-al doilea copil și a spus că nu are nimic de ascuns… Micuțul Oscar este răsfățatul familiei, alături de surioara lui Victoria.

Diana Botnaru

mamaplus

Prezentatoarea TV Diana Botnaru a devenit mamă pentru prima oară la începutul primăverii. Fetița ei Mia Linda s-a născut chiar de Ziua Femeilor, în data de 8 martie. Pentru că este răsfățata familiei, Mia Linda se va alege în fiecare an cu două cadouri. La cât de dulce este ea, merită pe deplin!

Anișoara Loghin

mamaplus

În data de 15 martie, prezentatoarea TV Anișoara Loghin și soțul ei Radu Gînsari și-au ținut pentru prima oară în brațe băiețelul, împărtășindu-și bucuria și pe rețelele sociale. Micuțul se numește Raul și le-a adus multe bucurii părinților săi.

Anișoara Balmuș

mamaplus

În data de 22 martie, interpreta Anișoara Balmuș își anunța prietenii de pe rețelele sociale că a născut o fetiță perfect sănătoasă. Melissa Maria i-a adus multe bucurii dar și provocări în cele nouă luni de când a venit pe lume. Cu siguranță, evenimentele interesante abia au început.

Cristina Lisnic

mamaplus

Mama a doi băieți și bloggerița Cristina Lisnic a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în data de 23 martie 2021 și spune că este o femeie împlinită și extrem de fericită. Miroslava este o fetiță foarte dulce și cuminte, iar mămica ei nu ezită să împărtășească cele mai frumoase momente cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Olga Busuioc

mamaplus

Tot în luna martie a anului 2021, celebra soprană Olga Busuioc a născut o fetiță, pe care a numit-o Sophia Marlen. Artista care ne duce faima țării pe marile scene ale operei internaționale este încântată de noul său rol de mamă. Olga se descurcă de minune, pentru că dragostea de mamă te ajută să găsești răspunsuri la orice întrebări.

Natalia Morari

mamaplus

Prezentatoarea TV, Natalia Morari, a adus pe lume un băiețel în data de 12 aprilie 2021. La cei 37 de ani ai săi, Natalia spune că s-a îndeplinit dorința ei cea mai mare de a fi mamă. Între timp, micuțul Rem i-a cucerit pe internauți cu zâmbetul său dulce.

Ionela Covali

mamaplus

Interpreta Ionela Covali și-a surprins admiratorii când a anunțat că este însărcinată, cu doar o săptămână înainte de nașterea propriu-zisă. Damir a venit pe lume în data de 11 mai, iar Ionela a menționat că mereu și-a dorit să fie o mamă tânără, fapt care s-a întâmplat. Află mai multe detalii despre experiența de mamă a Ionelei, în emisiunea Mama Mia.

Doina Stratan

mamaplus

În primele zile ale lunii iunie, bloggerița Doina Stratan a devenit mamă pentru a doua oară și a născut un băiețel.”Timur este un copil cuminte, dulce și mult așteptat”, spune tânăra mămică. Doina Stratan mai are o fetiță minunată de doar doi anișori, pe nume Alisa.

Anna Smolnițchi

mamaplus

În data de 4 iunie, chiar de ziua ei de naștere, jurnalista și bloggerița Anna Smolnițchi a devenit mămică a treia oară. La termenul de 38 săptămâni și 3 zile, Anna l-a adus pe lume pe al treilea său copil -un băiețel perfect sănătos de 4,300 g, care se numește Luca. Ea spune, cu o deosebită recunoștință în suflet, că a avut noroc de sprijinul și ajutorul medicilor, iar momentul în care a simțit pentru prima oară pielea bebelușului pe pielea ei a fost magic și unic. 

Gloria Gorceag

mamaplus

Prezentatoarea TV și interpreta Gloria Gorceag a adus pe lume al doilea său băiețel în data de 22 iunie 2021. Gloria mărturisește că atunci când a aflat că așteaptă al doilea copil s-a avântat în noua etapă din viața ei cu brațele deschise și cu gânduri senine, spunându-și: ”Fie ce-o fi”.

”A fost un carusel de emoții, cu doi copii e dublu solicitant, dar în același timp, Oliver este un copil atât de senin, dulce și zâmbăreț, încât eu am înțeles din start că trebuie să mă bucur chiar și în zilele în care îmi este foarte greu. Leonardo, copilul nostru mai mare, ne-a demonstrat că poate fi un copil foarte cooperant, conștient și grijuliu, chiar dacă e un toddler de 3 ani și are crizele lui de plâns. Tot timpul, vizavi de frățiorul lui a arătat doar grijă și dragoste.”, ne-a povestit interpreta.

Află mai multe detalii despre experiența de mamă a Gloriei Gorceag, în emisiunea Mama Mia.

Marcela Dedin

mamaplus

Acum 6 luni, în data de 24 iunie, jurnalista Marcela Dedin a devenit mamă pentru a treia oară. Chiar dacă a fost vorba despre a treia cezariană din viața ei, care nu a fost deloc ușoară, ea a dat dovadă de mult curaj și forță interioară și a trecut cu bine prin această experiență. Fiul cel mare al jurnalistei are 14 ani și se numește Radu, iar mezinul Daniel-Timotei are 3 anișori. Află mai multe detalii despre experiența de mamă a Marcelei, în emisiunea Mama Mia.

Doina Sandu

 

mamaplus

Prezentatoarea TV Doina Sandu, pe care telespectatorii o cunosc și sub numele de Chiorescu, a devenit mămică în data de 29 iulie. Chiar dacă Doina a decis să nu arate chipul băiețelului său, ea a mărturisit că Lucas este un copil foarte dulce. Află mai multe detalii despre experiența de mamă a Doinei, în emisiunea Mama Mia.

Karizma

mamaplus

În vara acestui an, mai exact în data de 30 iulie, interpreta Karizma a adus pe lume un băiețel. Micuțul Alexandru este un copil mult așteptat, despre care proaspăta mămică spune că seamănă leit cu tatăl său. Karizma a menționat anterior că cei doi copii ai săi sunt născuți într-o zi de 30, ziua de naștere a fiicei sale Daria (6 ani) fiind în data de 30 aprilie.

Natalia Barbu

mamaplus

La 41 de ani, interpreta Natalia Barbu a devenit mamă pentru a doua oară și a adus pe lume o fetiță în data de 10 august. Micuța Vera este un copil cuminte și mult așteptat de întreaga familie. Frățiorul ei mai mare, Victor (10 ani) este foarte grijuliu cu ea și o iubește extrem de mult.

Marina Cârnaț

mamaplus

În data de 11 august, Marina Cârnaț o ținea în brațe pentru prima dată pe Mya, al optulea său copil. La cei 38 de ani ai săi, bloggerița este o mamă fericită și împlinită, împărtășindu-și zilnic experiența pe rețelele sociale. Cel mai mare copil al Marinei are vârsta de 14 ani.

Marina Ignat

mamaplus

Vloggerița și coregrafa Marisha Ignat a născut în săptămâna 41 de sarcină o fetiță perfect sănătoasă. Minunea s-a întâmplat în data de 18 august, micuța Emma fiind un copil mult așteptat. Marina spune că este o mămică fericită, iar sărbătorile de iarnă vor fi de trei ori mai calde și mai dulci alături de fetița ei.

Află mai multe detalii despre experiența de mamă a Marinei Ignat, în emisiunea Mama Mia.

Kătălina Rusu

mamaplus

Toamna anului 2021 i-a adus interpretei Kătălina Rusu multă bucurie, pentru că în data de 25 septembrie a venit pe lume cea de-a doua sa fetiță, pe care a numit-o Mia. A doua sarcină a venit la doar un an după ce a născut primul copil. Chiar dacă au fost complicații pe parcursul sarcinii, Kătălina a născut la termen și este fericită că are două fetițe dulci și frumoase.

Cristina Moldovanu

mamaplus

Prezentatoarea TV Cristina Moldovanu a devenit mamă pentru a doua oară și a născut o fetiță perfect sănătoasă în data de 21 septembrie. Cristina este mai discretă în ceea ce privește viața ei personală și a ales să nu arate deocamdată chipul micuței sale, pe care a numit-o Anabelle. Ea mai are un băiețel în vârstă de 5 ani.

Veronica Ghimp

mamaplus

Anul 2021 este unul special și pentru jurnalista Veronica Ghimp. Nașterea fiului său i-a adus multă bucurie, dar și provocări, pentru că acum are trei copii năzbâtioși în casă. Fetițele ei Eva (5 ani) și Lia (3 ani) sunt fericite că au acum un frățior, însă au nevoie și ele de grija și atenția mamei. Veronica a fost distinsă cu premiul ”Mămica Anului” oferit de o revistă populară de la noi.

Romina Spînu

mamaplus

În data de 7 octombrie, interpreta Romina Spînu a născut al doilea copil – o fetiță perfect sănătoasă. Tânăra mămică este foarte fericită, mai ales că fetița ei mai mare, Nicole (3 ani) este născută în data de 9 octombrie. Artista nu a publicat deocamdată nici o poză cu mezina familiei.

Livica Știrbu-Socolov

mamaplus

La 23 de ani, pianista Livica Știrbu-Socolov a devenit mamă pentru prima oară. Chiar dacă a ținut sarcina în secret și este absentă de pe rețelele sociale, vestea cea mare a fost dată de o clinică privată din capitală unde Livica și-a adus pe lume fetița. În al nouălea cer de fericire sunt și părinții săi – renumitul compozitor și chitarist Liviu Știrbu și pianista Angela Socolov.

Dika Cheptine

mamaplus

Cunoscuta make-up artistă Dika Cheptine a adus pe lume primul său copil în data de 26 octombrie, iar primele luni alături de Mia sunt de-a dreptul magice.

”Ne doream un copil, iar apariția Miei a fost absolut naturală pentru noi, plină de emoții frumoase. Iar practic, acum îmi dau seama că nimic nu te poate pregăti pentru un copil. Avalanșa de emoții absolut noi, trăiri, stări și gânduri, neputința de a-ți 'stinge' creierul măcar pentru o secundă, somnul brusc mai puțin, cu care corpul se adaptează imediat...

Toate vin peste tine înmulțite la 10, iar tu le primești cum poți mai bine. Ți se ia totul, și ți se dă altceva, mai mult, mai mare, mai frumos, mai greu de dus. Dar fericirea.... dragostea asta nouă, pe care nu o poți explica, dragostea care îți învăluie orice celulă- dragostea asta merită tot.”, scrie tânăra mămică pe rețelele sociale.

Lidia Naforniță

mamaplus

La începutul lunii noiembrie, Lidia Naforniță a născut al doilea copil. Sora renumitei soprane, Valentina Naforniță, este mai discretă și preferă să nu își afișeze viața personală și nu a oferit detalii despre nou-născut. Băiețelul mai mare al Lidiei are doi anișori.

Ruxanda Josan

mamaplus

Jurnalista și specialista în relații publice Ruxanda Josan a născut un băiețel perfect sănătos la Londra, unde este stabilită de mai mulți ani. Micuțul Dorian a venit pe lume în luna noiembrie a acestui an, iar părinții lui și-au împărtășit marea bucurie pe rețelele sociale.

Anastasia Iacub

mamaplus

În data de 26 noiembrie, Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub, a adus pe lume o fetiță și spune că este extrem de fericită. Modelul nu a dezvăluit deocamdată prenumele micuței și nici identitatea soțului său.

Ana Badaneu

mamaplus

Printr-o coincidență frumoasă, la doar o zi distanță, Miss Moldova 2017 Ana Badaneu a născut primul său copil, la fel o fetiță. Micuța Leila a venit pe lume în data de 27 noiembrie, la o clinică privată din capitală. 

Cristina Stamatin

mamaplus

Cu doar câteva zile înainte de Revelion, prezentatoarea TV Cristina Stamatin a născut un băiețel și este în al nouălea cer de fericire. Fiul mai mare al Cristinei are șapte ani și este nespus de fericit că de acum înainte va avea un frățior.