Primăvara - un bun prilej de a-ți reaminti ceea ce împreună cu partenerul ai pus la cale iarna care tocmai a trecut. Rămîne doar să alegeți scenariul. A sosit timpul!

Experimentăm primăvară!

Fetiș-petrecere

Pentru început, amintiți-vă obiectul sau lucrul care-i trezește partenerului tău cele mai fierbinți asocieri. Unora le plac pantofii cu toc înalt, alții sunt nebuni după corsete, iar altora „lengeria comestibilă”.

Dacă bărbatului tău îi plac la nebunie pantofii cu toc înalt- nu fi prea leneșă, caută perechea adecvată și invită-l la cină, întîmpină-l spre exemplu, doar în pantofi. Cu siguranță, că se va ajunge totuși la cină, dar oare vă e atît de foame?

Leagă-mă cu gingășie

Jocurile care implică legăturile necesită încredere reciprocă. Dacă ești sigură că nici pe tine, nici pe partenerul tău apariția funiilor în pat nu vă sperie, atunci acționează cu curaj. Pregătirile din timp în astfel de cazuri, sunt foarte utile - în primul rînd este necesar să te gîndești cine pe cine va lega, în al doilea rînd, dar și-n al treilea - cum vor fi fixate mîinile. Recomandările noastre - tu îl vei lega cu o eșarfă din mătase, opțional ai putea să-i fixezi mînile de capătul patului. Obligatoriu, vorbiți în cuvinte codificate. Aceasta doar în cazul în care careva din voi va dori să stopeze jocul.

Mai multă duritate

Dacă jocul cu bandaje deja v-a plictisit - puteți incerca ceva nou. De exemplu, variate jocuri la tema dominanției. Puteți discuta prealabil asupra scenariului. Tu ai putea juca rolul învățătoarei, care pedepsește elevul, sau el poate fi hoțul care s-a furișat în casa ta și te-a surprins într-un moment de neatenție. Elementele însoțitoare - bice, cătușe, mască, căluș - ar fi optim dacă a-ți discuta în prealabil la acest subiect. Hotarul dintre sexul-joc și comedie este foarte subțire, important este să nu întreceți limita.

Dragoste cu ochii legați

Tot ce ți-ai dorit să faci împreună cu partenerul tău, dar te jenai în trecut, poți realiza acum legîndu-i ochii. În acest mod tu ai libertate în acțiuni, iar el va beneficia de o gamă nouă de senzații. Pentru această petrecere îți poți face un stoc de gheață, frișcă și alte mărunțișuri potrivite pentru a organiza o experiență de neuitat.

Arată-i!

Cea mai simplă opțiune- oranizează-i acasă cinema live. De exemplu, tu te vei culca pe pat, iar el va sta chiar în fața patului. Asemenea opțiune va transmite senzații tari și noi, nu doar lui ci și ție. Încearcă!