mamaplus

Salma Hayek: ”Menopauza nu înseamnă momentul de expirare a femeii!”

-
//
06.08.2021

Celebra actriță Salma Hayek a ajuns la 54 de ani, dar abia dacă poți să zici că are 30! În cadrul unui interviu, ea a mărturisit cum reușește să aibă un bust atât de mare. Chiar dacă multe persoane au acuzat-o că și-ar fi pus silicoane, Salma mărturisește că realitatea este cu totul alta - bustul ei crește în mod natural.

„Mulți oameni spun că mi-am făcut o mărire de sâni. Şi nu-i învinovățesc. Într-adevăr, sânii mei erau mai mici. Dar şi restul corpului meu era mai slab. În cazul unor femei, sânii îşi reduc dimensiunea de-a lungul timpului, ele pierd din grăsime. Dar în cazul altor femei, când câştigă în greutate li se măresc şi sânii. La fel se întâmplă şi când eşti gravidă, naşti şi alăptezi, sânii cresc şi nu îşi mai revin la dimensiunea de dinainte. Iar în alte cazuri, sânii cresc din nou şi când eşti la menopauză.

Iar eu se întâmplă să fiu una dintre acele femei cărora le-au crescut sânii la fiecare dintre aceste etape. Când m-am îngrăşat, când am fost însărcinată şi când am intrat la menopauză. Am schimbat multe măsuri la sutien. Şi nu e neapărat numai de bine, resimt dureri de spate, iar despre asta nu se prea vorbeşte.

La fel cum nu se vorbeşte despre creşterea sânilor la menopauză – se bate moneda pe bufeuri şi diverse stări emoționale. Dar mai e ceva de spus: menopauza nu înseamnă momentul de expirare a femeii. Femeia nu are termen de expirare. Poți să fii în cea mai bună formă la orice vârstă!”, a menționat Salma în interviu.