mamaplus

O actriță și-a amuzat admiratorii când le-a spus cum scapă de bufeurile specifice menopauzei

-
//
20.10.2021

Menopauza este o perioadă absolut normală din viața unei femei. Actrița Brooke Shields (56 de ani) s-a gândit să își facă o comunitate de femei care sunt la această etapă și să le susțină cu tot ce poate. Actriţa se ocupă de comunitatea ”Beginning is Now”(Începutul e acum), unde sunt binevenite femeile de orice vârstă, care vor să înveţe să trăiască viaţa la maximum.

În această idee, Brooke Shields a postat pe pagina sa de Instagram câteva imagini inedite, în care o vedem cum se răcoreşte în frigider, reuşind să scape în acest mod de bufeurile ce apar în viața femeilor la menopauză.

mamaplus

”Mulțumită grupului de sprijin, nu serbez Ziua Menopauzei cu bufeuri. Fan clubul ajută la reducerea severității a cel puțin 11 simptome de menopauză, inclusiv transpirații nocturne, insomnie, oboseală.”, a afirmat Brooke Shields.

Menționăm că bufeurile sunt acele senzații subite de căldură, care se extind mai ales către zona feței, gâtului și a pieptului. Când bufeurile apar în timpul nopții, apar transpirațiile nocturne, o altă neplăcere cu care se confruntă unele dintre femeile aflate la menopauză. Statisticile de peste hotare arată că până la 85% dintre femei raportează că au bufeuri în timpul menopauzei, așa că este important să cunoaștem nu doar de ce apar aceste stări, cât mai ales cum le putem ameliora.