mamaplus

Organizezi nunta pe plajă sau o petrecere a burlăcițelor la piscină? Află cum să te îmbraci stilat

0
//
10.07.2019

Să recunoaștem, orice petrecere la piscină sau plajă se termină în apă, așa că purtarea costumului de baie este iminentă pentru a fi mereu în mijlocul distracției.

mamaplus

În funcție de cât de casual este nunta, ai opțiunea de a merge pe varianta în care costumul de baie să fie vizibil sau cea în care să fie purtat sub rochie, dar să nu se vadă deloc.

Un costum de baie întreg, cu cupe întărite poate trece ușor drept top tip corset. La fel de bine se poate alege un sutien de costum de baie mai lat, asemenea unei bustiere pe post de top. În partea de jos, o fustă lungă, amplă în nuanțe deschise, de vară, ar fi alegerea perfectă. Sigur că se poate merge și pe o variantă mult mai extravagantă. Se poate opta pentru imprimeuri deosebite, franjuri, aplicații metalice și tăieturi decorative care vor face întreaga ținută mult mai interesantă. 

Dacă dress-codul petrecerii nu este chiar unul foarte casual, însă știi sigur că vei intra în apă spre finalul acesteia, poate este o idee bună să porți costumul de baie sub rochie. Fie că alegi un model întreg sau din două piese, este important ca rochia să fie potrivită pentru a masca acel costum de baie. Rochiile cu umeri lați și decolteu în V se potrivesc perfect cu un costum de baie din două piese și sutien cu push up. 

În cazul pantofilor, alegerea se face similar cu cea a rochiei. Dacă organizezi o petrecere elegantă, tocurile înalte nu trebuie să lipsească, însă e destul de important de știut dacă podeaua este din scânduri, beton sau gresie, pentru a evita unele accidente. În varianta în care petrecerea este casual, merg și sandalele fără toc sau espadrile cu aplicații strălucitoare pentru un plus de eleganță.

Sursa