Bijuteriile nu sunt, de cele mai dese ori, doar accesorii, ci și podoabe memorabile, dragi inimii, care simbolizează ceva special. Cumpărarea unei bijuterii trebuie făcută fără grabă, alegând cea mai demnă opțiune.

mamaplus

Lion's Jewellery este o rețea de magazine de bijuterii, situate în centrul Chișinăului, care oferă un sortiment larg de bijuterii pentru orice gusturi.

De la Lion's Jewellery puteți alege bijuterii drăguțe pentru copii, inele de logodnă şi verighete, bijuterii din argint, din aur alb sau galben, seturi de bijuterii sau bijuterii aparte.

Pietre prețioase pentru orice gusturi – de la cele mai prețioase până la cele mai modeste: cu diamant mare sau cu miriade din pietre strălucitoare într-o singură bijuterie, cu smarald sau cu topaz, de o frumusețe incredibilă.

Puteți alege de la Lion's Jewellery bijuterii, care vor corespunde dorințelor dvs.

Colecţiile Lion's Jewellery înseamnă bijuterii şic, pentru ocazii speciale sau unele austere minimaliste, de la cele clasice până la cele moderne.

Pentru ca procurarea bijuteriilor să fie şi mai plăcută, Lion's Jewellery vă oferă posibilitatea să le cumpăraţi şi în rate.

Reducerea de 30% pentru întreaga gamă de bijuterii din reţeaua de magazine Lion's Jewellery este o oportunitate excelentă de a vă oferi dvs. sau persoanei iubite un cadou cu adevărat special.

Lion's Jewellery este o rețea de magazine de bijuterii, situate în centrul Chișinăului, care oferă un sortiment larg de bijuterii pentru orice gusturi.

Adrese:
Bd. Ştefan cel Mare, 128. 
Bd. Ştefan cel Mare, 130.
Bd. Ştefan cel Mare, 132.

Telefon: 076 76 76 75

Facebook
Site