Te-ai plictisit de tradiționalul roșu de sărbători și vrei să încerci noi culori sau combinații? Am ales câteva tendințe lansate de designeri și te invităm să alegi ceea ce îți place mai mult.

Negru și gri

mamaplus

Deși sunt cam sobre, negrul și griul sunt culorile care se bucură mereu de o mare popularitate printre femei atunci când vine vorba despre ținutele pentru noaptea dintre ani. Dacă îți place negrul, însă îl consideri prea sobru pentru sărbători, poți alege o rochie neagră, dar care să fie accesorizată cu un clutch sau pantofi de o altă culoare. Experimentează!

Nuanțele metalice

mamaplus

Pe de altă parte, nu putem renunța anul acesta nici la nuanțele luminoase, precum argintiu și metalic.

Albastru

mamaplus

Albastrul este o altă culoare în tendințe pentru Revelion. Este o nuanță elegantă și îți poate oferi un look electrizant prin care să ieși în evidență.

Crem și auriu

mamaplus

Dacă ești o fire discretă, însă vrei să porți ceva care să te facă să te simți specială de Revelion sau de Crăciun poți alege o vestimentație care să cuprindă culori precum crem sau camel, combinate cu auriu. Aceste tonuri dau o notă de eleganță și te vor pune în valoare.

Argintiu și auriu

mamaplus

Aceste culori sunt tradiționale și nemuritoare în perioada sărbătorilor. Așadar, le porți purta fără grijă și anul acesta.

mamaplus