Pentru că răscolește cu regularitate prin second-handurile din țară și își cumpără de acolo o bună parte din ținute, Lilu le-a recomandat și prietenilor virtuali câteva piețe de vechituri în care raportul preț-calitate este accesibil.

mamaplus.md

“Vreau sa va răspund la una dintre cele mai frecvente întrebări - la care second fac cumpărăturile. Tinuta pe care o port azi a costat 150 lei mld ( pentru ca ma urmăriți și din România și când vedeti prețurile astea și vi par exagerate - in RON ar fi 35 lei). Pantalonii -100, puloverul 50. Ambele piese le-am găsit la piața second de la Drochia, de fapt, de acolo fac cel mai des cumpărături. 1. pentru ca e mai ieftin decât la pietile din Chișinău 2. pentru ca pot găsi piese stilate care nu se prea cumpara de către locuitori, li se par prea stranii.

Recomandarea mea - in primul rând mergeți la piețele second din raioane sau din sate atunci când vin comercianți.

Dacă nu aveti alta alegere - va recomand sa mergeți la piața de la Botanica de lângă Toamna de aur, sunt acolo câteva tarabe care au grămezi de haine la 50 de lei, și răscolind puteți găsi chestii drăguțe.

Piața Ceucari de la Posta Veche - sunt unele tarabe destul de accesibile - dar și prea exagerate - de exemplu - la încălțăminte - sunt niște prețuri mai scumpe ca in unele magazine cu încălțăminte noua.

Nu am mers de vreo 3 ani la piața de la Ciocana - pentru ca acolo se suie in cap cu prețurile. Dacă văd pe eticheta scris - HM sau Zara li se pare ca e Valentino, și au niște prețuri ca îți poți cumpara produsele alea din colecțiile noi din magazine.

Și La Flacăra sunt prețuri mari, însă dacă Răscolești poți găsi ceva bunișor. Cumpărături plăcute va doresc!”

Sursa: Mamaplus.MD