De când e însărcinată, Meghan Markle a bifat mai multe apariții publice, în care poartă ținute spectaculoase. Fie că e vorba despre o ținută de zi sau de seară, ducesa reușește de fiecare dată să-i surprindă pe cei din jur. Îți prezentăm outfit-urile lui Meghan care ne-au impresionat cel mai mult!

mamaplus.md

În timpul călătoriei în Australia, Meghan s-a afișat într-o rochie de culoare bleumarin. Rochia i-a scos în evidență burtica de gravidă.

mamaplus.md

Meghan, într-un trench roşu şi o rochie mov, a cucerit mulţimea de oameni adunată în Birkenheard.

mamaplus.md

La cina la care Harry şi Meghan au fost invitaţi în Fiji în seara zilei de 23 octombrie, Ducesa de Sussex a purtat o rochie albastră mulată, care a făcut ca burtica de gravidă să i se vadă perfect. Ţinuta purtată de Meghan Markle a fost creată de designerul germano-englez Daniela Karmuts.

mamaplus.md

La British Fashion Awards 2018, Meghan Markle a urcat pe scenă într-o superbă rochie neagră de seară din catifea pe exterior și căptușită cu mătase pe interior. Rochia cu umărul gol și șliț pe lungimea piciorului a fost creată de casa de modă Givenchy. 

mamaplus.md

În timpul vizitei la căminul de bătrâni Royal Variety Charity din Twickenham, Meghan și-a arătat burtica într-o rochie mulată. Aceasta a purtat o rochie înflorată, în valoare de 834 de lire sterline, o haină gri, de 544 de lire serline, o pereche de pantofi în valoare de 490 de lire sterline și un clutch care costă 205 lire sterline. În total, look-ul său valorează peste 2.000 de lire sterline.

mamaplus.md

La premiera Cirque de Soleil de la Royal Albert Hall, Meghan a purtat, poate, una dintre cele mai spectaculoase creaţii de până acum, semnată de Roland Mouret, care-i punea în evidenţă burtica crescută. Realizată în totalite din paiete, rochia a fost o alegere cât se poate de inspirată din partea lui Meghan, fiind atât elegantă, şi conformă cu ocazia dată, cât şi spectaculoasă, prezentând o crăpătură în faţă.

mamaplus.md

Însărcinată în șase luni, Meghan a participat la un eveniment la National Theatre, care se află sub patronajul ei. Ținuta, de un roz pal, i-a pus în evidență burtica de gravidă. Meghan a purtat una dintre perechile ei favorite de pantofi, Aquazzura Matilde, de 440 lire sterline, și un clutch House of Herrera, cu care a mai apărut și anul trecut la un eveniment oficial.

mamaplus.md