Conform specialiștilor, ținutele din această primăvară trebuie să-ți „scuture” garderoba de monotonia iernii. Iată care sunt cele mai inedite ținute pentru acest sezon.

Sandale cu barete

Sandalele cu barete se află în topul tendințelor în materie de încălțăminte din acest sezon. Acestea pot fi purtate atât cu blugi, cât și cu cele mai sofisticate fuste sau rochii vaporoase. Poartă aceste sandale la orice eveniment la care trebuie să participi, deoarece sunt versatile și se potrivesc de minune oricărei vestimentații. 

Bej

Chiar dacă, la prima vedere, pare o nuanță plictisitoare, bejul este foarte ușor de purtat și oferă un aer misterios oricărei femei. Este ideal să combini mai multe tonuri de bej, pentru a realiza un outfit creativ, dar poți asorta elementele nude și cu câteva piese maro. Poartă o pereche de pantaloni maro la dungă în combinație cu o cămașă vaporoasă bej și fă-ți apariția la birou mai entuziasmată ca niciodată.

Salopetă

O salopetă este perfectă pentru zilele în care nu ai inspirație, în care deschizi dulapul și petreci o jumătate de oră în fața lui, alegând la final o ținută nepotrivită. Achiziționează o salopetă în culoarea preferată, fie că este vorba despre roz sau albastru, și nu vei da greș. Poți asorta ținuta atât cu pantofi sport, cât și cu stiletto, în funcție de starea de spirit.

Fustă Slip

Dacă ești îndrăgostită de materialele elegante și vaporoase, alege pentru această primăvară o fustă din satin, care să curgă ușor pe corp. Alege o fustă midi și combin-o cu o bluză pe umeri sau o cămașă dintr-un material ușor, mulată pe corp sau mai lejeră. Poți purta un astfel de outfit atât cu pantofi sport, cât și cu pantofi eleganți cu toc cui.

Anii '90

Anii '90 revin în tendințe în această primăvară cu bluze extravagante și mom jeans lejeri. Prin urmare, cumpără cât mai multe bluze și cămăși ieșite din comun, care să conțină un element original, și combină-le cu blugi comozi în nuanțe clasice.